problem-cirkulace vzduchu
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
problem-cirkulace vzduchu
chtel bych se zeptat zda uz nekdo resil problem cirkulace vzduchu,nebot na prvni zapnuty stupe je u vetraku slyset piskot uvnitr auta neni to nic strasneho ale neni to moc prijemne takovej divnej pazvuk,ale dela to jen na prvni stupen..
Opel Astra OPC
- Reklama
Re: problem-cirkulace vzduchu
Zeby motor ventilatora ? Aj u mna to boli prve priznaky este pred tym ako sa s nami rozlucil.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no to mi ani nerikej
...je to takovej divnej piskot nevim jak bych to pospal..napadlo me zda to nebude jen stacit prostriknout..

Opel Astra OPC
Ak si dobre pamatam, niekde som cital, ze premazanie len odlozi konecne riesenie ( vymenu ). Ano, tiez to povodne len piskalo, pokracovalo tym,ze na prvych troch polohach regulator otacok ventilatora nefungoval a nakoniec odisiel motorcek do vecnych lovist.
Ako bolo dodatocne zistene, prapricina vsetkeho bola, ze po vymene celneho skla mi mechanik zabudol osadit nad otvor nasavania vzduchu do ventilatora ( pod plastovy ram na spodnej casti celneho skla ) taku ochrannu plastovu listu ( krytku ), ktora chrani ventilator s motorcekom pred zatecenim vody. Tiez to malo aj vedlajsi nezelany efekt v podobe zatekania vody cez ventilator do interieru auta pod palubnu dosku,do oblasti, kde ma spolujazdec nohy.
Ako bolo dodatocne zistene, prapricina vsetkeho bola, ze po vymene celneho skla mi mechanik zabudol osadit nad otvor nasavania vzduchu do ventilatora ( pod plastovy ram na spodnej casti celneho skla ) taku ochrannu plastovu listu ( krytku ), ktora chrani ventilator s motorcekom pred zatecenim vody. Tiez to malo aj vedlajsi nezelany efekt v podobe zatekania vody cez ventilator do interieru auta pod palubnu dosku,do oblasti, kde ma spolujazdec nohy.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Rozober a skontroluj či ti tam niečo nespadlo 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan