tak jsem chtěl dnes sundat masku chladiče a nějak se mi nedařilo ty čtyři horni rozpěrne nyty jsem dal pryč ale ten spodek co je nacvaklej sem nemoh odendat, podle jak na to, jak to sundavate vy neni na to figl ? ja za to tahal a nic radši se zeptam nechci něco ulomit diky jak to tam drži
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
hmmm zkusim to nějak zapačit zezpot vrazit do ty mezery něco obleho aby neudělalo škrabance tahanim to moc nejde :a propo jak to je ukončeny v těch šesti bodech co tak drži neni to někde k viděni na foto?|
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
martini píše:tak jsem chtěl dnes sundat masku chladiče a nějak se mi nedařilo ty čtyři horni rozpěrne nyty jsem dal pryč ale ten spodek co je nacvaklej sem nemoh odendat, podle jak na to, jak to sundavate vy neni na to figl ? ja za to tahal a nic radši se zeptam nechci něco ulomit diky jak to tam drži
mne to vcera daval dole jeden servisak. jednoducho silou "vytrhol" postupne z lavej strany. nic sa neulomilo. inak to vraj ani nejde...
Astra H Caravan - Cosmo, 1,7CDTI 74kW
Spotreba: min. 4,7 l/100 (predpisova pokojna jazda - priemer za 300km)
max. 6,3 l/100 (svizna jazda s plnym kufrom - priemer za 500km)
Jo jo jde to. Musel jsem to sundavat, protoze jsem delal u kamose kompletni servis klimy. Taky nechapu proc to u Opla udelaly tak blbe ze musis sundat masku aby jsi mohl napojit klimu na doplneni. Pritom mista v kufru plno.