Zatékání do auta přes přední dveře
Zatékání do auta přes přední dveře
Nemá tu někdo zkušenost se zatékáním vody po deštích do háčkové Astry?
Docelá záhada - zničehonic současně levé přední a pravé přední dveře přestaly tesnit. A to tím způsobem, že voda teče "nahoru".....
Po dešti otevřu dveře a dole na pryžovém obložení prahu dveří zůstává kaluž vody - dole v blízkosti pantů, hned za zaoblením dveřního otvoru - a žádná "vodní" cesta ke zmiňované kaluži. Dost nechápu odkud ta voda přijde...
Pokud máte nějakou zkušenost s tímto, dejte vědět...
Docelá záhada - zničehonic současně levé přední a pravé přední dveře přestaly tesnit. A to tím způsobem, že voda teče "nahoru".....
Po dešti otevřu dveře a dole na pryžovém obložení prahu dveří zůstává kaluž vody - dole v blízkosti pantů, hned za zaoblením dveřního otvoru - a žádná "vodní" cesta ke zmiňované kaluži. Dost nechápu odkud ta voda přijde...
Pokud máte nějakou zkušenost s tímto, dejte vědět...
JaMa
Opel Astra H, 1,7 CDTI, 74 kW (2005)
- Reklama
Re: Zatékání do auta přes přední dveře
Tipnul bych to na poskozenou tesnici folii z vnitrni strany dveri (pod tapcem).
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
no tak ja som si to tiež všimol na ľavých predných dverách
ja si myslím, že to môže tiecť aj niekde z vrchu po obvode dverí a na tom najnižšom mieste sa to hromadí.
je síce pravda že som mal zhodený aj ten igelit pod tapacírom ako písal Westler
daj vedieť ak niečo zistíš
ja si myslím, že to môže tiecť aj niekde z vrchu po obvode dverí a na tom najnižšom mieste sa to hromadí.
je síce pravda že som mal zhodený aj ten igelit pod tapacírom ako písal Westler
daj vedieť ak niečo zistíš
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI 74 kw Z17DTH r.v.2005
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
Mám stejnou zkušenost. NĚKDY, ne vždy, mi dole u dveří řidiče zůstane louže vody. Pátral jsem odkud se bere a na nic jsem nepřišel. Šmátral jsem po obvodě dvěří i těsnění a všude sucho. Tam bych právě čekal, že bude cestička a nic. Nastříkaný od kolemjednoucích aut spodem mi to taky nepřijde, to by byla špína, ale loužička je čisťoučká.....záhada.
Teď jsem se přestěhoval a auto stojí pod stříškou, takže mě to moc netrápí, ale pokud někdo ví co s tím, budu rád za radu.....
Teď jsem se přestěhoval a auto stojí pod stříškou, takže mě to moc netrápí, ale pokud někdo ví co s tím, budu rád za radu.....
Budeme tedy hledat dál. Chystám se to polévat z hadice a postupně hledat, odkud se to bere..
Pokud na něco příjdu, dám vědět..
Pokud na něco příjdu, dám vědět..
JaMa
Včera pršelo, tak jsem to sledoval. Voda odkapává z prostoru pod reprodukterem - pokud uvolním po dešti dole na vnitřní straně dveří dva šroubky uchycení plastového dílu, pak odteče zbytek. Proboha, jak se tam ta voda dostane, kudy?
Asi to to sundám a kouknu na to.
Že by opravdu vodotěsná folie uvnitř dveří ? Už se těším až mi řeknou, že chtějí za tuhle ptákovinu třeba 3 000 .... : )
Nebo jiný nápad ... ?
Asi to to sundám a kouknu na to.
Že by opravdu vodotěsná folie uvnitř dveří ? Už se těším až mi řeknou, že chtějí za tuhle ptákovinu třeba 3 000 .... : )
Nebo jiný nápad ... ?
JaMa
No mě se tam taky začla objevovat voda, zjistil sem že byl celkem na volno zámek dveří, tzn. že šrouby zámku nebyly úplně dotahlé. Tak sem vyvodil to, že se ty dveře pohly a nedosedaly, takže tam pak natekla voda, nějakou škvírou. Tak sem si s tím párkrát pohrál a zatím dobrý. A to už byla nejedna průtrž.
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
Tipoval bych to jako Westler, měl jsem to na Áčkový Zafiře a po přetěsnění folie pod tapecem to přestalo. Stačí oboustranná lepící páska a popřípadě zalepit trhliny na fólii.
Tak mam to same a celej mokrej koberec u ridice, myslim ze tema dverma by se tam tolik vody nedostalo, nevite nekdo cim by to mohlo byt? Kdyz ted bude vic prset abych jezdil v gumakach
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
re : milosh
http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo
když tak to přehoď do vtípků,dávám to zde jak se dělá výstupní kontrola a třeba zatékání
http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo
když tak to přehoď do vtípků,dávám to zde jak se dělá výstupní kontrola a třeba zatékání
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /