Čavec,
ohledně klik,všechny se dají nastříkat,jen se musí nechta (zdrsnit) stříknout nějakou srágorkou na plasty,pak plnič a barvu.
Jo a kryty na zrcátka v replice žádná sláva.Kupoval jsem na G takové práce s pasováním a stejně to nebylo ono.Měl jsem je od Aci.cz
Výměna krytů zrcátek a klik na Astře
- Reklama
Re: Výměna krytů zrcátek a klik na Astře
Juray
Aha, tak to máš asi tu druhou stříbrnou (mě trochu připomíná světle modrou), já mám takovou tu klasiku. U klik nevim, jestli je tam nějakej rozdíl, ale třeba u těch zrcátek by měl bejt - v Oplu řikali, že jsou černý lakovatelný a nelakovatelný (respektive daj se nalakovat, ale bude se to asi loupat). Jo a jak sme se bavili o těch odírání zrcátek, tak už mám taky zásek. Ráno sme do sebe s nějakym pasatem ťukli zrcátkama, protože sme se prostě nemohli vejít na úzkou cestu .
Martin
jak myslíš zrcátka v replice? My tady chcem koupit buď už nalakovaný kryty z vrakoviště, který se prostě jen sundaj z nějaký jiný nabouraný Astry co měla stejnou barvu nebo si necháme nastříkat svý originály, to je přece ok, ne?
A práce s pasováním - že se ti to tam nechtělo nacvaknout??
Aha, tak to máš asi tu druhou stříbrnou (mě trochu připomíná světle modrou), já mám takovou tu klasiku. U klik nevim, jestli je tam nějakej rozdíl, ale třeba u těch zrcátek by měl bejt - v Oplu řikali, že jsou černý lakovatelný a nelakovatelný (respektive daj se nalakovat, ale bude se to asi loupat). Jo a jak sme se bavili o těch odírání zrcátek, tak už mám taky zásek. Ráno sme do sebe s nějakym pasatem ťukli zrcátkama, protože sme se prostě nemohli vejít na úzkou cestu .
Martin
jak myslíš zrcátka v replice? My tady chcem koupit buď už nalakovaný kryty z vrakoviště, který se prostě jen sundaj z nějaký jiný nabouraný Astry co měla stejnou barvu nebo si necháme nastříkat svý originály, to je přece ok, ne?
A práce s pasováním - že se ti to tam nechtělo nacvaknout??
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tereza - ty kryty, co jsem uváděl, má Autokelly psané jako pod lak, tedy odpadá taková ta příprava aby se to neloupalo...
Pepino
Jasně, pochopila jsem...jenže tim pořád neodpadá ten problém, že je potřeba to nalakovat .
Já to zjistim jak je to s tim vrakáčem, co se v Praze dá sehnat...
Ty si odkud?
Jasně, pochopila jsem...jenže tim pořád neodpadá ten problém, že je potřeba to nalakovat .
Já to zjistim jak je to s tim vrakáčem, co se v Praze dá sehnat...
Ty si odkud?
Takže, vrakoviště Praha Štěrboholy se dušuje, že má jak kliky, tak kryty zrcátek ve stříbrný barvě, ale ještě sem je neviděla, protože teď se školou a prací tam nestíhám v otvírací době dojet.
Cena krytu zrcátka: 400-500 Kč
Cena kliky: 300 Kč
Jinak na vrakovišti v Dobřejovicích u Prahy maj momentálně kryty zrcátek a kliky pouze v modrý barvě, žádná stříbrná Astra nebourala.
Cena krytu zrcátka: 400-500 Kč
Cena kliky: 300 Kč
Jinak na vrakovišti v Dobřejovicích u Prahy maj momentálně kryty zrcátek a kliky pouze v modrý barvě, žádná stříbrná Astra nebourala.
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, asi před půl rokem jsem přišel u Kauflandu o kryt pravého zrcátka i té jeho spodní části. Nevím jak, ale pod autem ani kolem něj nic nezbylo, asi se někomu hodily. Sháněl jsem po vrakovištích, bez úspěchu. Celé nové zrcátko 3200kč, a jenom oba kryty se neprodávaji, teda ten spodní. Takže jsem si u autokelly objednal nejlevnější zrcátko (použil jsem z něho jen kryty) na Háčko (1300) a v OBI sprej černý lak (120) a jsem spokojený. Jinak jen ten plastový kryt co píšete jsem u autokelly koupil za 180kč černý plastový připravený pro lak.
Opel Astra Caravan H 1.7 CDTi 16V Z17DTH 74Kw černá-metal (2006)