Odfotil som Thule a Hakr ako ich ma ja na Astricke. Vcera spadlo "trochu" snehu, tak je to aj s nim.

Jak často budeš s rakví jezdit? Já jen, že sem se rozhodoval podobně, a nakonec jsem ji nekoupil, protože se dá dnes vcelku snadno půjčit, stojí to pár stovek týdně a navíc je vždycky čistá a nepřekážíDalik píše:Zrovna předvčerem jsem si tohle téma pročítal, když jsem si chtěl udělat představu a prolízal internet, na kolik by vyšly příčníky a rakev na mou Astru.
Snad si v létě přes brigády nějakých těch 15 litrů (v případěThule) našetřím![]()
Ještě jsem se díval, že teď při těch slevách v Opelu na příslušenství (přes 30%) to nějak dráž ani nevychází, ale všichni od toho spíš odrazujete, takže na to (hlavně u těch příčníků) nebudu brát zřetel.
Máte někdo v tomto zkušenosti s nějakými méně značkovými/"neznačkovými" firmami?
Ještě jsem se chtěl zeptat, když bych kupoval ty příčníky (na střechu s připravenými pevnými body), k čemu tam potom slouží ta tzv. T-drážka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |