mám dotaz, jak udržujete své čalounění u výbavy cosmo (polokůže) jaké řípravky používáte? mám astrulku v cosmu a sedadlo řidiče (levé boční vedení mám už popraskané a to mám najeto pouze 67tis, jak prodloužím životnost té sku....(pardoon) polokůže, za všechny rady předem DĚKUJU
PS: astrám zdar
Na životě nejvíc miluju tu rozmanitost... Každej den mě nasere někdo jinej
ja to mas uz tiez riadne dopukane na soferovej sedacke kupil som si na kozu take mlieko a tym to sa snazim sem tam popatlat, tie potahy od firmy Mad ak pekne a kvalitne ale ta cena hm je dost vysoka rozmyslam nad nimi mam aj katalog doma aaj vzorky posielaju zdarma asi dam len soferove a spolujazdcove sedadlo uvidime po vianociach
Taky jsem po nich chvíli pokukoval. Vybral jsem si vzor, základní látku a vyšlo by mě to na nějakých 5 500 Uvidím no, možná si je pořídím, až pokud by se mi začaly sedačky drbat.
Nerez píše:Taky jsem po nich chvíli pokukoval. Vybral jsem si vzor, základní látku a vyšlo by mě to na nějakých 5 500 Uvidím no, možná si je pořídím, až pokud by se mi začaly sedačky drbat.
Nesnáším potahy a jsem velký odpůrce, ale tyto vypadají celkem slušně, až čalounění bude moc v prde.. tak porovnám cenu čalouníka a těch potahů (pouze u řidiče), ale stejně asi vyhraje čalounik
Z vlastní zkušenosti doporučuji připravek PoliBoy http://www.etc-shop.cz/www-etc-shop-cz/ ... 5-ml-sprej ...kůže je po něm jako nová, koupit se dá například v KIKA. Mimochodem, nechápu jak je možné aby byly potahy po 60.000 popraskané Viděl jsem Astry s i trojnásobným nájezdem a kůže byla v pohodě, snad jen trochu vytahaná.
hombre_71 píše:Z vlastní zkušenosti doporučuji připravek PoliBoy http://www.etc-shop.cz/www-etc-shop-cz/ ... 5-ml-sprej ...kůže je po něm jako nová, koupit se dá například v KIKA. Mimochodem, nechápu jak je možné aby byly potahy po 60.000 popraskané Viděl jsem Astry s i trojnásobným nájezdem a kůže byla v pohodě, snad jen trochu vytahaná.
To jsme dvá co to néchápou, udělal jsem obnovu mého vozového parku a koupil opět astru H tentokrát ve výbavě cosmu s nájezdem 65400km poctivých prodáváná u autostaiger Praha a servis také u as no a jezdil v to obchoďák od Zentivy a dokázal i oddělat spojku no a na vozu zanechal pár šrámů a popraskané boční vedení u řidiče:( ale jinak auto v super stavu a za slušněj peníz, tekon ho dávám dohromady aby bylo ve 100% kondici, jak bude čas tak nafotím.