jinak u tý mříže se nýty normálně odvrtají a nějakým pajsrem se mříž od sedačky odpáčí, zbytky nýtů jsem vytahal štípačkama,
bože, tam je najednou místa

nic se nepřepisuje, auto zůstává stále N1Fila78 píše:Taky mam mriz. Uz jsem ji sundal ceka me jen ten ram dostat ven. Chci se jen zeptat zda musim jit na urad s TK a prepsat auto z N1 na M?
je to jako klasická folie...corsaczek píše:Teď mi napadlo: sundaval jste někdo ty fólie na bočních oknech? Docela mi tam vadí při couvání ze "šikmýho" místa. Jak je odstranit?
OK diky.Mazety píše:nic se nepřepisuje, auto zůstává stále N1
No klasická fólie by šla sundat, tohle je nějaký tvrdší. Ale to asi bude tim chladným počasím. Zahřeju to fénem a uvidíme. Díkje to jako klasická folie...
Je to bezpecnostna folia. Mam ich aj ja, a dal som na ne nalepit este aj tmave folie.corsaczek píše:No klasická fólie by šla sundat, tohle je nějaký tvrdší. Ale to asi bude tim chladným počasím. Zahřeju to fénem a uvidíme. Díkje to jako klasická folie...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |