anténa
Re: anténa
Tady jsem to ještě vyfotil. Když by to byl jen ten prut tak by to bylo v pohodě. já se spíš bojím abych to nemusel měnit celé ...
Já právě nevim co s tim je tak ten prut koupit mužu a zkusit to to asi neni problem Pak se uvidí.
Díky za rady.
Já právě nevim co s tim je tak ten prut koupit mužu a zkusit to to asi neni problem Pak se uvidí.
Díky za rady.
- Reklama
tak to je cely v piči tady máš novou http://www.opelmarket.cz/vyhledavani.html?q=1784543
a jinak jet s tim do myčky byla pěkná bejkárna, to by došlo i 5ti letýmu děcku že se to vylomí
a jinak jet s tim do myčky byla pěkná bejkárna, to by došlo i 5ti letýmu děcku že se to vylomí
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ahoj poradí zde někdo, jak odmontovat základnu antény?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
anténa
Sundat v kufru plastové obložení okolo stropnice. Potáhnout stropnici níže. Uvidíš matici (zhruba tak 14mm). Povolit obyčejným stranovým klíčem.
Ničím jiným se tam nedostaneš, pokud nesundáš celý strop.
Ničím jiným se tam nedostaneš, pokud nesundáš celý strop.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ta cena ...........to jako nee jsou i jine .....vojta píše:tak to je cely v piči tady máš novou http://www.opelmarket.cz/vyhledavani.html?q=1784543
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- vojtavojta
Podivej se najdriv kolik stoji v Opelu,jak to musis komentovat!!!. Vojtova cena je daleko lepsi. Sice cumim,ze je to china.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Napiš členu "vojtavojta", kompletní anténu zde nabízel a je na něj spolehnutí.Rakosnik píše:Tady jsem to ještě vyfotil. Když by to byl jen ten prut tak by to bylo v pohodě. já se spíš bojím abych to nemusel měnit celé ...
Díky za rady.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =36&t=8145
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ahoj nechci zakládat nové téma tak se ptám tady ,jakou anténu zvolit co se týka Twintopu nějak si nedokážu představit že na předni sklo namontuju origo gps anténu .Nedávno jsem objednal z ebay vnitřní gps antenu ale nefunguje to jen když to vystrčím ven .Tak se ptám mate někdo odzkoušenou a fungujíci gps antenu která se dá v tomto případě nahradit za origo?Diky
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
- vojtavojta