Demontáž budíků
Demontáž budíků
Ahoj, nevíte někdo jak odstranit plastový kryt na budících tj. ten který leží na skle budíků?
Už nějakou dobu mi rezonuje tento plast o sklíčko budíků a má trpělivost je u konce, zkoušel jsem vypodložit plast malou gumičkou ale po chvíli začne rezonovat znovu.
Takovou blbost tady zatím nikdo neřešil.... a nechci s takovou blbostí do servisu.
Díky
Už nějakou dobu mi rezonuje tento plast o sklíčko budíků a má trpělivost je u konce, zkoušel jsem vypodložit plast malou gumičkou ale po chvíli začne rezonovat znovu.
Takovou blbost tady zatím nikdo neřešil.... a nechci s takovou blbostí do servisu.
Díky
Astra H 1.6 77 kW 08/2006
- Reklama
- vojtavojta
Re: Demontáž budíků
To mě taky napadlo ale to bude asi poslední šance, napřed se pokusím ten plat vyjmout a něčím ho podložit.
Astra H 1.6 77 kW 08/2006
A nejsou to spis "cvrcci" ? https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... vr%C4%8Dci
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Ano, je tam celej návod, jak rozebrat budíky. Celý je to demontovatelný do každýho kousku plastu
ten plastovy ramik vrchny netreba podkladat, tam to nevrzga. vrzda ten plast vzadu a POZOR, vrzga aj samotne telo pristrojovky o material palubovky, takze ja som oblepil aj pristrojovku po obvote a velmi to pomohlo.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Rezonovani toho plastu pres budiky ve podni casti u okenka se stavem km je dost bezne. Nacpi neco mezi vuiky a tu cast s kozenkou co jde k volantu a zmizi to. Ja tam mam prelozeny kus vizitky, tak aby to hebylo videt.
presne, ja som tie dve casti od seba odpojil, pristrojovku a ten kryt volantovej tyce, a na miesto kde to na sebe sedi som nalepil taku penu (STP BTP 5 gold) a zase spojil. uz to ani nevrzne.x-father píše:Rezonovani toho plastu pres budiky ve podni casti u okenka se stavem km je dost bezne. Nacpi neco mezi vuiky a tu cast s kozenkou co jde k volantu a zmizi to. Ja tam mam prelozeny kus vizitky, tak aby to hebylo videt.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
www.volnypad.sk
www.volnypad.sk
jedei105, mohol by si to miesto odfotit?
pozri tu:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 4&start=80
ine fotky nemam
treba to rozobrat a olepit. osobne si myslim ze staci olepit tie boky a vrch aby to nemalo priamy kontakt s palubovkou.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 4&start=80
ine fotky nemam
treba to rozobrat a olepit. osobne si myslim ze staci olepit tie boky a vrch aby to nemalo priamy kontakt s palubovkou.
www.volnypad.sk
www.volnypad.sk