Výměna TID displeje za BID
Re: Výměna TID displeje za BID
Ahojte,tak mam moznost kupit tento display ale chcem sa opytat teraz mam len klasicky TID display,bude sa to dat v pohode vymenit?ze vyberiem len stary tid a dam tam tento?alebo treba tam aj neake kontakty vymenit?
Inak je to farebny display?lebo chalan mi nevedel povedat.
Dakujem
Inak je to farebny display?lebo chalan mi nevedel povedat.
Dakujem
- Přílohy
-
- Display.jpg (6.17 KiB) Zobrazeno 4266 x
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
Myslím, že se o barevný CID displej nejedná. Jinak výměna je celkem jednoduchá jen je potřeba nakonec spárovat nový displej přes diagnostiku.
Taky by bylo dobré zjistit si jestli je ten nový displej odpárovaný.
Taky by bylo dobré zjistit si jestli je ten nový displej odpárovaný.
Astra H 1,4 16V 66kW 07/2008
Odparovany?
a to mi moze spravit aj to odparovanie chalan co mi to bude vymienat nie?a staci len stary display vybrat a dat novy? Kontakty budu pasovat? A este mi hovoril chalan ze nevie ci to bude vedet spravit na 100% ze mozno to budu muset spravit v opli.

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
- vojtavojta
Dle tvaru ramecku ve kterem je displej,tak na 100% neni barevny.Vyndej ho z ramecku a pozname co to je zac.Pokud nemas k dispeji pin kod a neni odparovany,tak to odparovat umi RomanK,samozrejmne za paru drobnych.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
caute,tak opet sa vraciam k tejto teme,ten display som nakoniec nekupil,neriesil som to ale dnes mi kamarat ponukol ze jeho kolega rozpredava astru a ma na predaj display z opel astra h 2006 ten podobny ako TID ale o riadok vecsi a ukazuje spotrebu.Cena 35€ a chcem sa opytat ze len vyberiem stary display a dam novy a sparujem?Sprarujem a odparujem ho aj s tou china diagnostikou opcom?Popripade bude treba aj nastavit neako aby ukazovalo aj spotrebu?alebo to bude ukazovat automaticky,alebo to musi auto podporovat?Inak konektor na display by mal pasovat nie?Dakujem pekne za odpoved.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
- vojtavojta
Musis odparovat od stareho auta a potom sparovat s novym radiem. Staci china clone a musis aktivovat PP.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
a vsetky tieto ukony spravim s china opcom vsak?Da sa na nete aj najst neaky manual ako postupovat?Aj pri tej aktivaci palubneho?Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
zevraj sa da aj do -Tid doprogramovat palubny,ale neviem idem dnes zobrat ten display tak to vymenime a bude to asi najistejsie,ale volal som do oplu a povedal mi servisak ze tam treba domontovat neake cidla a neviem co.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
ziadne čidlá netreba montovať, stačí vymeniťdispej TID za iný BID, GID alebo CID spárovať ho s rádiom a naprogramovať idex cody čo spravíš aj OP-Comom /čina/
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
nero a neaky navod na to programovanie nemas?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw