Stresni nosice (pricniky) II.
Stresni nosice (pricniky) II.
Zdarec,
cetl jsem si par prispevku ohledne stresnich nosicu a nejak Vam nevim Jak jsem koukal po netu tak na Hacko Caravan, lze pouzit od thule s ovalnymi tycemi (cca 4000 Kc) nebo s hranatymi tycemi (cca 3200 Kc). Pravda s temi ovalnymi tycemi to vypada mnohem lepe nez z cernymi hranatymi. Ale jak jsem se docetl, tak ty ovalne delaji ohromny kraval. Je to tak nebo "ohromny kraval" je kapku nadsazene. Protoze ty stresni nosice delaji hluk, to je jasne.
Na starem aute, felicii, jsem mel hranate pricniky a pokud tam nic nalozene nebylo, ani jsem o nich nevedel. Pokud ty ovalne huci, i kdyz jsou prazdne, toz to se jim nepovedlo
Dikes
cetl jsem si par prispevku ohledne stresnich nosicu a nejak Vam nevim Jak jsem koukal po netu tak na Hacko Caravan, lze pouzit od thule s ovalnymi tycemi (cca 4000 Kc) nebo s hranatymi tycemi (cca 3200 Kc). Pravda s temi ovalnymi tycemi to vypada mnohem lepe nez z cernymi hranatymi. Ale jak jsem se docetl, tak ty ovalne delaji ohromny kraval. Je to tak nebo "ohromny kraval" je kapku nadsazene. Protoze ty stresni nosice delaji hluk, to je jasne.
Na starem aute, felicii, jsem mel hranate pricniky a pokud tam nic nalozene nebylo, ani jsem o nich nevedel. Pokud ty ovalne huci, i kdyz jsou prazdne, toz to se jim nepovedlo
Dikes
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
Re: Stresni nosice (pricniky) II.
No tak to řešíme podobný problém. Na předešlém autě jsem měl taky hranaté a při určité rychlosti tuším cca 90-110 km/h jsem o nich „skoro“ nevěděl. To jsme četli asi stejné vlákno. Myslel jsem, že ty oválné budou o „něco“ tišší. Já osobně asi půjdu do těch hliníkových oválů jen nevím jestli do originálů nebo do Thuleho. Taky řeším délku těch příčníku jestli vzít 108 nebo raději 120 cm.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Já mám ty hliníkové, použil jsem je zatím 2x s boxem a o nadměrném hluku nevím. Chce to ale mít krycí gumu v T drážce. Koupil jsem si jednu navíc a i když nasadím box, zakryji volnou část. Prodejce mne na nebezpečí hluku upozornil . Na předešlém autě jsem měl hranaté, ale s ovály, hlavně s T drážkou je lepší práce
Jo a rozhodně 120cm, ten 108 se dá asi použít jen vzadu... Ještě k montáži, montuje se na přední a střední body, na zadní se nesmí, tam by se 120 ani nedaly namontovat, směrem dozadu se to zužuje...
Jo a rozhodně 120cm, ten 108 se dá asi použít jen vzadu... Ještě k montáži, montuje se na přední a střední body, na zadní se nesmí, tam by se 120 ani nedaly namontovat, směrem dozadu se to zužuje...
Zdarec,
tak jsem si je poridil - Atery nejak nebyly, tak jsem si poridil Thule. Paradne jednoducha prace a je to betalni, takze jsem spokojen. O gume navic jsem taky uvazoval, abych si zakryl to volne misto, presne. Navic stribrne se mi hodi k barve auta
tak jsem si je poridil - Atery nejak nebyly, tak jsem si poridil Thule. Paradne jednoducha prace a je to betalni, takze jsem spokojen. O gume navic jsem taky uvazoval, abych si zakryl to volne misto, presne. Navic stribrne se mi hodi k barve auta
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Tak ať slouží...
No myslím, že jsi dobře udělal. Jak dlouhé příčníky máš 120 nebo 108 ? Pak by mě zajímalo jak to bude s hlukem. Takže pokud máš od Thuleho tak máš patku 751 a aero tyče 860 ? (viz katalog Thule) DíkyFazol píše:Zdarec,
Hoj,FerdaXXL píše:No myslím, že jsi dobře udělal. Jak dlouhé příčníky máš 120 nebo 108 ? Pak by mě zajímalo jak to bude s hlukem. Takže pokud máš od Thuleho tak máš patku 751 a aero tyče 860 ? (viz katalog Thule) DíkyFazol píše:Zdarec,
tyce mam 120 cm. Zkusenosti s hlukem popisu v pondeli
A tady jsou ty dily, ktere jsem si nasel a pote koupil:
- - Patky Thule 4900 Rapid Intracker pro vozidla s věstavěnými podélníky
- Montážní kit Thule 4912 pro patky Intracker 4900
- Aero tyče Thule 860 (120cm)
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
No jo vlastně ty máš Caravana takže nemůžeš mít patici 751 A co ty 120 nejsou moc dlouhé ? Mě prodejce doporučoval maximálně 108. Tak by mě zajímal tvůj názor. Diky moc
Ahoj lidi,
takze tyce jsem koupil 120, k tomu jsem v patek koupil nosice lyzi HAKR ALU 4 a vyrazil na hory. Pro nosice jsem jel jenom z pricnikama a nijak divoce to nehucelo. Rychlost byla 140 a v pohode jsme poslouchal radio. Z nosicema na lyze stejne - nic divokeho. Takze muzu doporucit. Navic stribrne tyce vypadaji cool
takze tyce jsem koupil 120, k tomu jsem v patek koupil nosice lyzi HAKR ALU 4 a vyrazil na hory. Pro nosice jsem jel jenom z pricnikama a nijak divoce to nehucelo. Rychlost byla 140 a v pohode jsme poslouchal radio. Z nosicema na lyze stejne - nic divokeho. Takze muzu doporucit. Navic stribrne tyce vypadaji cool
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
To jsem rád, že jsi spokojenýFazol píše:Ahoj lidi,