Jake 16" pneu letni
Re: Jake 16" pneu letni
Taky striekam z er a hlavne proto, ze dunlopy sport pisteli, micheliny nic nevydrzi, barum neni guma, a contiky mi praskly....
tak mam bridge a na vode nove super. rikam vzdycky ze na tech gumach se ve 140 nemusi ubrat plyn, kdyz na dalnici zacne hodne prset.
ale jak jsem uvedl vyse i vzhledem k cene a vysledku testu by me zajimaly ty Hankooky.
tak mam bridge a na vode nove super. rikam vzdycky ze na tech gumach se ve 140 nemusi ubrat plyn, kdyz na dalnici zacne hodne prset.
ale jak jsem uvedl vyse i vzhledem k cene a vysledku testu by me zajimaly ty Hankooky.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
ja mam Turanzy a som zatial velmi spokojny, vyzeraju dobre a aj dobre drzia, odhadujem ze pri mojich km este tak 2 sezony a kupujem nove
Jsem pro Michelin HP 205/55/16 sedi dobre, na vode v pohode a nejsou hlucne, KM se ujede mnoho. Bridgestone Turanza jsou výtecne na suchu, ale prislo mi, ze se drive sjeli. Spatne nejsou ani BF Goodrich, coz je take koncern Michelin.
Vitezem testu je ale Pirelli P7 coz je nastupce P6, ktera vyhrala minuly rok, bohuzel s temi pneu nemam zkusenosti.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
Urcite bych nevolil variantu pneu s indexem W - rychle se sjedou - Mel jsem Bridgestone Potenza 195/55/15 W na CIVICU VTI po 10000 km pul vzorku, coz mi prislo na pneu za 10000 docela malo. Ted kupuji s indexem V do 240 , nejsou tak meke jako W do 270, takze dele vydrzi.
odkdy index určujě měkost gumy?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Index W neurcuje mekost pneumatiky, to vi nejspis kazdy, obecne jsou pneu s vyssim rychlostnim indexem mekci, mozna kvuli prilnavosti, ve vyssich rychlostech. Jak jsem napsal, rychle se sjeli, a nebylo to tim, ze bych jezdil jako pr....
Jinak si je kup a poznas to nejspis sam.
- david.tomko
Od té doby, co máš těžkou nohu, lehký auto a výkonej motor, kterej dokážeš patřičně využítvojta píše:odkdy index určujě měkost gumy?
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
To Jenda: index rychlosti má co do činěnní s konstrukcí pneumatiky, ale určitě ne s běhounovou směsí. Měl jsem tu možnost navštívit několikráte výrobní závody několika výrobců pneumatik. Je dost pravděpodobný, že se bude lišit směs u různých dezénů stejné značky ( dle použití příslušné pneu ) ale určitě není rozdíl u ER300 v H, nebo V
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Zas tak tezka nebyla
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s těmito pneu?
http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph ... 0010053185
Musím pořídit dvě nové letní pneu a nevím jestli bridgestone,unyroyal, nebo totok
http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph ... 0010053185
Musím pořídit dvě nové letní pneu a nevím jestli bridgestone,unyroyal, nebo totok