no právě,jaro 2014,Brněnský okruh,teplota 9stupnů,liják jako hrom a já to na té vodě vodil bez problémů,střihal kolem jednoho M3 za druhym , takže i na vodě paráda,na rovince cca 160-170km/hod...myslim,že jsem je zkusil dostsantik píše:Na hrane nejazdim skoro vobec , ide mi skor o pneu ktora bude drzat za normalnych podmienok , eliminovat aquaplaning , relativne ticha a tiez by mohla nieco vydrzat.
Letné pneumatiky - nejaké rady ,postrehy?
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letné pneumatiky - nejaké rady ,postrehy?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ty Continentaly držeji parádně,jen se rachleji sjížděj...P Zero je rozumná volba,pokud nechceš ty,co tady chválimpower2 píše:Je na čase vyměnit letní R18ky a tak po dobré zkušenosti se zimníma Continentalama bych dal přednost této značce, takže to padá na ContiSportContact™ 5. Nicméně čtu o dobré volbě Pirelli P Zero. Cenovka je stejná, testy podobný. Věděl by někdo poradit, do které pneu jít? Případě kdo má zkušenost z dobrýma 18kama, co sem nezmínil? Na velký závodění to není, ale větší přilnavost vítaná. Opotřebení bych bral jako poslední parametr (samozřejmě myslím to rovnoměrný, neměla by se trhat a nerovnoměrně opotřebovávat). Taky jsou obě dostupný jako RunFlat, je výhoda mít takovouto gumu? Díky
Runflat by som urcite nedaval. Ovela tvrdsie bocnice maju, cize ta nizka guma odpruzi este menej, pneumatika vazi pomaly dvakrat viac ako normalna a ked dostanes defekt a pojazdis na nej, tak je na vyhodenie presne rovnako ako obycajna pneu.power2 píše:Je na čase vyměnit letní R18ky a tak po dobré zkušenosti se zimníma Continentalama bych dal přednost této značce, takže to padá na ContiSportContact™ 5. Nicméně čtu o dobré volbě Pirelli P Zero. Cenovka je stejná, testy podobný. Věděl by někdo poradit, do které pneu jít? Případě kdo má zkušenost z dobrýma 18kama, co sem nezmínil? Na velký závodění to není, ale větší přilnavost vítaná. Opotřebení bych bral jako poslední parametr (samozřejmě myslím to rovnoměrný, neměla by se trhat a nerovnoměrně opotřebovávat). Taky jsou obě dostupný jako RunFlat, je výhoda mít takovouto gumu? Díky
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
OP-COM 2014
Díky. Taky jsou dražší o tisícovku.quicky píše:Runflat by som urcite nedaval
Co chválíš, to sem se díval. Ale zase v testu nedopadly jak tady tyto dvě. Samozřejmě budou určitě dobrý, to nevyvracím. Možná rozdíl ani poznat nebude. Každopádně je dobrý mit pocit, že máš to nejlepší. A to platí u gum a brzd dvojnásobně.irmscher píše: ty Continentaly držeji parádně,jen se rachleji sjížděj...P Zero je rozumná volba,pokud nechceš ty,co tady chválim
Zrovna nedávno mi vlítli 2 chodci na červenou před auto a to už sem brzdil aji očima. Zastavil sem tak tak, že už měli ruce na kapotě.
Také zvažuji přejít na 18" a líbí se mi Yokohama Advan AD08 Neova, nebo Michelin Pilot Super Sport
ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ta Yoko ad08 je dobrá ,nandal jsem je na SpeedsterasoftOPC píše:Také zvažuji přejít na 18" a líbí se mi Yokohama Advan AD08 Neova, nebo Michelin Pilot Super Sport
Nedavno som prezul na Dunlop SP Sport Maxx RT. Subjektivne mam pocit, ze su vo vyssich rychlostiach (130+) o nieco tichsie ako tie Dunlopy predtym, ale nemam to nijak overene. Zatial som jednu poriadnu prietrz zazil na vyjazdenych slovenskych cestach a nemal som problem ani ked som v rychlosti vletel do kolaji, ale este to nemam poriadne poskusane.
p.s.
Minule si stojim na dialnici v zapche vedla kamionu s novymi BMW, tak som si spomenul, ze niekto tu pisal ze BMW ma teraz Hankook z fabriky. No ani jedno teda Hankook nemalo. Videl som tam Continental, Michelin aj Pirelli
p.s.
Minule si stojim na dialnici v zapche vedla kamionu s novymi BMW, tak som si spomenul, ze niekto tu pisal ze BMW ma teraz Hankook z fabriky. No ani jedno teda Hankook nemalo. Videl som tam Continental, Michelin aj Pirelli
OP-COM 2014
OP-COM 2014
Já se dal 18 Barum a na normální ježdění super. Nehučí drží i na mokro.... Normální jízda. A cena super. Na to že auto najede 5-6 tis za rok skvělý.
Někdě jsem četl že stejné pneu s nižším indexem rychlosti se sjíždějí znatelně méně, šel jsem tedy pouze do "V", nikoliv "W" nebo "Y" (dokonce měli "Y" v akci, takže byly levnější než "V"). Samozřejmě je nutné dodržet že index rychlosti na pneu > Vmax. dle VTP.
Mám ContiSportContact 5 225/45/17 a jsem s nimi spokojen (cca po 14tis km). Jsou tiché, na mokru drží výborně.
Mám ContiSportContact 5 225/45/17 a jsem s nimi spokojen (cca po 14tis km). Jsou tiché, na mokru drží výborně.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Na Vectre som mal 17'' Bravuris2 a tie teda vo vode velmi dobre neboli po prezuti z ojazdenych Dunlopov som plaval viac.
OP-COM 2014
OP-COM 2014