delka šroubu
Re: delka šroubu
Pravidlo jako všude jinde. Minimálně 1,5 x násobek průměru šroubu musí jít do díry, aby to bylo pevné a bezpečné.
- Reklama
Konecne sa mi podarilo zohnat dlhohladane orig disky 16'' elegance.... Viete mi doporucit nejake bezpecnostne sroby, najlepsie nejaky link.... dikes
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Jen taková otázka do davu: jsou k něčemu ty "bezpečnostní" šrouby? Myslíte, že to nějakýho zloděje, co si vyhlídnul právě ty vaše diky zastaví? Sám bezp. šrouby nemám, tak přemýšlím, jestli je pořídit nebo ne...
jasne, je to otazne, ale ak to potencionalnemu zlodejovi viem za par korun skomplikovat, tak nevidim dovod to neurobit,....
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Souhlasim s tebo ja jak jedneho dne nasadim pekne kola samo že tam fouknu i zabezpečovací šrouby at si fašaci trochu hrajou a nemaji to lehkégomes píše:jasne, je to otazne, ale ak to potencionalnemu zlodejovi viem za par korun skomplikovat, tak nevidim dovod to neurobit,....
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Kdyz jsem mel nexii tak jsem na ni mel 15" alu vice paprskace Ronal, fakt pekny kola a jednou mi je nakej cigos (to vim ze to byl on protoze uz kdyz jsem prijel na parkoviste tak mi to auto ocumoval) ty kola chtel ukrast ale diky bezpecakum kola nesundal ale jen povolil ty 3 zbyly srouby, bylo to 4x100. Ale debil, protoze povolil vsechny 4 kola a asi cekal ze aspon jedno bude bez toho sroubu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale no tak. přece "sociálně vyloučený spoluobčan"
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Ako zlodej prekona bezpecaky? Vyvrta ich? Nejakym univerzalnym klucom?
Uvazujem nad kupou McGard z elektrony.cz, nemate nahodou nejake odporucania na vyrobcu srobov a predajcu?
Dikes
Johny
Uvazujem nad kupou McGard z elektrony.cz, nemate nahodou nejake odporucania na vyrobcu srobov a predajcu?
Dikes
Johny
ja koupil o víkendu FILSON. mají je v akci v hypernově nebo hyper albert se to ted jmenuje za 139,-kč je to na opel a pasují super, pochybuji že je někdo jen tak nečím povolí.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ide o to, aby si ich povolil aj ty ked budes menit defekt , casto sa stava ze u nekvalitnych sa poskodi ta hlavicka