Rozměry kol
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozměry kol
Kola jsou hezké, ale mi tam ty 4 šrouby v tom nějak nesedí...tak nějak jsem si to představoval, že to bude vypadat. Škoda že nemáš 5ti díru, to by bylo
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Ahojte vsichni,
nedavno jsem si poridil novou Astru Classic III. Vsude tu ctu, jak je dobre si poridit jen kola rozmeru uvedenych ve velkem TP. Mam takovy dotaz. auto mi prodali na 15" kolech, ale v TP mam pouze dvoje rozmeru pro kol 16".
Muzu diky tomu mit pripadne problem s pojistovakem? Mel bych po tom autosalonu chtit 16" kola s gumama, ktera jsou uvedena ve velkem TP?
Predem diky za odpoved...
nedavno jsem si poridil novou Astru Classic III. Vsude tu ctu, jak je dobre si poridit jen kola rozmeru uvedenych ve velkem TP. Mam takovy dotaz. auto mi prodali na 15" kolech, ale v TP mam pouze dvoje rozmeru pro kol 16".
Muzu diky tomu mit pripadne problem s pojistovakem? Mel bych po tom autosalonu chtit 16" kola s gumama, ktera jsou uvedena ve velkem TP?
Predem diky za odpoved...
Frýďo, viník bude vždy viníkem pokud to způsobí. jestli poškozený má jiná kola než měl mít nezmění zavinění nehody. Jediné co mu policajti udělají, že mu dají za to pokutu. To by musel znalecký posudek prokázat, že zavinění nehody zapříčinil jiný rozměr pneu nebo kol. A pokud to do tebe někdo švihne tak přece za to nemůžou tvá větší kola . To samý jako je zažitý, že když chlastáš jsi vždy viníkem. Holej nesmysl....Frydex píše: Jde spíš o to, že pokud by si měl nehodu a třeba ji nezavinil, tak se bude kontrolovat technický stav vozidla a nepředepsané pneu podle TP, může nahrávat viníkovi nehody. Prostě auto není způsobilé pro provoz...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
s tim alkoholem bych si nebyl tak jisty...
jinak co se tyce kol na aute bys mel mit kola jen co jsou napsane v TP pokud nemas a udelas nehodu pojistovna ti muze zkratit pojistne plneni a nemusi ti byt vse nebo vubec nic vyplaceno...proste nezpusobile auto k provozu nema na silnici co delat..takhle to jednou rekli me,co je na tom pravdy nevim!!
jinak co se tyce kol na aute bys mel mit kola jen co jsou napsane v TP pokud nemas a udelas nehodu pojistovna ti muze zkratit pojistne plneni a nemusi ti byt vse nebo vubec nic vyplaceno...proste nezpusobile auto k provozu nema na silnici co delat..takhle to jednou rekli me,co je na tom pravdy nevim!!
Opel Astra OPC
já si jistý jsem s alkoholem..právě v tý pojišťovně dělám . Pokud jsi viník a prokáže se, že nesprávný rozměr měl vinu na nehodě bude po tobě škodu postihovat případně v havarijním pojištění tě krátit. Ale alkohol tě nědělá viníkem nehody. Ano budeš postižen za to že si řídil v opilosti, ale pojišťovna ti proplatí škodu z povinného ručení toho druhého co je viník. Kdyby jsi pil a byl jsi viník ty, bude pojišťovna po tobě postihovat škodu co vyplatila poškozenému... tak nějak ve stručnosti , ale to jsme od kol odběhly
Tím ale Honza asi nechtěl říct, že je možné si dát na auto co chcete..
přesně pepíno, ani aby chlastali . Jen jsem trošku chtěl vyvrátit některé doměnky
Zdravím vás pánové.
Mám na vás technický dotaz.Nemáte někdo zkušenost z rozměrem kol r16,j 7,5x110,et 42 a středová díra je 70mm.Technicaku mám j6,5 a et 36-38.Vím co všechny ty čísla znamenají.Jde mi jen oto jestli někdo nemáte zkušenost s tím jestli nebudou někde dřít či snad škrtat.Jo a gumy na tom budou 205x55x16.Díky za odpověď
Mám na vás technický dotaz.Nemáte někdo zkušenost z rozměrem kol r16,j 7,5x110,et 42 a středová díra je 70mm.Technicaku mám j6,5 a et 36-38.Vím co všechny ty čísla znamenají.Jde mi jen oto jestli někdo nemáte zkušenost s tím jestli nebudou někde dřít či snad škrtat.Jo a gumy na tom budou 205x55x16.Díky za odpověď
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
Kód: Vybrat vše
http://www.carinf.com/en/2d603948.html
OPEL ASTRA H, 1.6 16V AUTOMAT 85KW
PEUGEOT 106 PROCAR
FIAT BRAVA 1.2 16V SX
PEUGEOT 106 PROCAR
FIAT BRAVA 1.2 16V SX
Caute,asi nepisem do spravnej temy,ale mam taky problem,ak to mozno problemom nazvat
Na prednych kolesach mi na elektronoch ostava taky cierny zakal,je to ako keby prach,alebo dym,ide to pekne utret aj prstom,umyjem auto a o tyzden je to tam zas,moze to byt ze mam zle kotuce uz?Nieco s brzdami?Alebo cim to moze byt?Vzadu je to v pohode.Dakujem za odpoved
Na prednych kolesach mi na elektronoch ostava taky cierny zakal,je to ako keby prach,alebo dym,ide to pekne utret aj prstom,umyjem auto a o tyzden je to tam zas,moze to byt ze mam zle kotuce uz?Nieco s brzdami?Alebo cim to moze byt?Vzadu je to v pohode.Dakujem za odpoved
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007