Ráfky
Re: Ráfky
No, jestli origo nebo neorigo, to by mi bylo jedno. Spíš jsem chtěl výrobce, abych viděl, v jakých rozměrech se to vyrábí. Pořád si zahrávám s myšlenkou na nějaký pěkná alu kola, ale po té nehodě to budu muset odložit. Musím napřed opravit auto a peníze teď budou chybět
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty moje 19´´ jsou taky od RONAL a made in Poland. =Originál GM=
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Mám Caravan 1.9 - 88kW, v techničáku pouze 16 a 17", nyní je auto na 16" letních. Téměř nové zimní mi ale zůstaly v minulého auta, problém je ale, že jsou to 15". Teď neřeším jak to bude vypadat.
Ví někdo jestli ty ráfky dostanu na tuhle motorizaci Astry fyzicky? Respektive nebudou tam větší třmeny?
Díky za info pokud někdo ví.
Ví někdo jestli ty ráfky dostanu na tuhle motorizaci Astry fyzicky? Respektive nebudou tam větší třmeny?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Líbějí se mi Dotz Hanzo 17, či příp. Dotz Freeride Peak, Hanzo jsem viděl živě na Ford S-max a naprostá bomba. Na záfu by se to dát taky dalo. Zkuste v nějakým konfiguratoru. Jen prachy chyběj:( Třeba časem až bude někdy něco navíc, o čemž ale dost pochybuji.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Pokud je nemáš v tp tak nejspíš ne. Já mám taky min. 16" a 15" se tam nevejdou kvůli brzdam jak píšeš._DAVE_ píše:Mám Caravan 1.9 - 88kW, v techničáku pouze 16 a 17", nyní je auto na 16" letních. Téměř nové zimní mi ale zůstaly v minulého auta, problém je ale, že jsou to 15". Teď neřeším jak to bude vypadat.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
...ale nééé, tohle jsou dvoje snad nejzprofanovanější tuzerský disky !nedy666 píše:...Dotz Hanzo 17, či příp. Dotz Freeride Peak