Ráfky
Re: Ráfky
si koupil tak jen jako bez znalosti udaju disky na karu Leonardo?
urcite ne tento rozmer mas jiste v TP a tim padem to bude v pohode, mistni veleznalci doplni kolik ti bude vycnivat ci bude disk zapusteny
ja mam 7x 17 gumy 215/45 ET 39 tusim a je to bezva (ikdyz kola nejsou pochopitelne zaroven s blatnikama.. ale to neva) cus JKBN
urcite ne tento rozmer mas jiste v TP a tim padem to bude v pohode, mistni veleznalci doplni kolik ti bude vycnivat ci bude disk zapusteny
ja mam 7x 17 gumy 215/45 ET 39 tusim a je to bezva (ikdyz kola nejsou pochopitelne zaroven s blatnikama.. ale to neva) cus JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
fuh tak 8J neboli podla technicaku ani na VeCe v pohode ale nasadit pojdu podla mna v pohode jedine ze by si mal 4 diery, tak by bol problem
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Čauky astráci přeju krásný slunečný den, mam dotaz zháním tyto elektrony rozměr 7.5Jx18 et37 zapsano v techničáku nevíte o nějakém fajn obchdě na netu kde je větší výběr kol?Dotaz pro Ostraváky co tak zajet na autoburzu v Ov, díky za reakce
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
Ahojte,
jenom pro info pro ostravaky ohledne piskovani disku.
Shanel jsem kdo mi opiskuje kola, na par forech jsem neco nasel, ale bylo to daleko, nakonec jsem sehnal v Ostrave na cihelni, pneuservis sluka. Za dva dny bylo hotovo, 250 jedno kolo.
jenom pro info pro ostravaky ohledne piskovani disku.
Shanel jsem kdo mi opiskuje kola, na par forech jsem neco nasel, ale bylo to daleko, nakonec jsem sehnal v Ostrave na cihelni, pneuservis sluka. Za dva dny bylo hotovo, 250 jedno kolo.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Mám jen zkušenost z STK k rozměrům ráfku a zejména ET. Mě to na TK kontolovali velice podrobně a to za použítí zrcátka (podobného, jakou používají zubaři). A to mám na autě origo disky Opel. Pokud ET nesouhlasí s TP, tak je auto nezpůsobilé k provozu se všemi důsledky. Samozřejmě záleží, jak k tomu kdo přistupuje, že
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky