A to je jedno jaký typ, prostě ventilek se snímačej je identický, nebo to musí být ventilek přímo na opel? Měl bys nějaký odkaz na eshop, kde ty správné ventilky jsou? Klidně i ty origo oplácký, jde mi o nějaké číslo. Díky moc.power2 píše:v opelu dáš za jeden ventilek 2482,- a na eshopech začínají kolem 1600,-. Dával sem je na zimní a dá se to překousnout
čidla tlaku vs. přezutí
Re: čidla tlaku vs. přezutí
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
- Reklama
tak musiš to mat na opel tu maš eshop http://www.ddpneu.cz/product/snimac-tla ... -opel.html alebo ebay http://www.ebay.com/itm/set-of-4-TPMS-S ... da&vxp=mtr
zda sa mi že ide o to aku ma ventil frekvenciu
zda sa mi že ide o to aku ma ventil frekvenciu
opel zafira 1.9cdti
Aha, to je takovejhle megaporichtung, jo?
Píšou tam, že se musí načipovat. To je co? Kde to udělají?
Píšou tam, že se musí načipovat. To je co? Kde to udělají?
Tak jsem dnes dával na auto zimní pneu, zvolil jsem nakonec variantu bez čidel tlaku (letní mám s čidly), a byť tu výše opakovaně píšete, že to nebude žádnou chybu hlásit, tam mně to teda chybu hlásí. Po nastartování mi bliká, a pak trvale svítí ta kontrolka "vykřičník s pneu".
Já bych měl stejný problém + dotaz, lze to svícení vykřičníku nějak deaktivovat?Niraj píše:Tak jsem dnes dával na auto zimní pneu, zvolil jsem nakonec variantu bez čidel tlaku (letní mám s čidly), a byť tu výše opakovaně píšete, že to nebude žádnou chybu hlásit, tam mně to teda chybu hlásí. Po nastartování mi bliká, a pak trvale svítí ta kontrolka "vykřičník s pneu".
Díky.
zkoušel si podržet tlačítko dds?Niraj píše:... trvale svítí ta kontrolka "vykřičník s pneu".
Jo jo zkoušel, ale nic. Zabliká to, na chvíli zhasne a po pár vteřinách svítí znovu.
- rosta12345
tak po přezutí na zimní už taky blikám a svítím
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Chcem sa opytat ludi, co merace tlaku maju uz dlhsiu dobu - docital som sa, ze tieto cidla maju v sebe zabudovanu bateriu, ktora by mala vydrzat ~10 rokov a nie je mozne vymenit, ale nasledne zakupit komplet nove cidlo. To mi teda ale pride ako dost nakladne riesenie, alebo sa ta baterka predsa len da vymenit?
mironto
vymenit se opravdu neda a vydrzi cca to co pisou 2007 po 7 letech 2 cidla KO
vymenit se opravdu neda a vydrzi cca to co pisou 2007 po 7 letech 2 cidla KO
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....