Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
tak jasne ze sa to neda porovnavat s michelinom alebo neakou drahou gumou,michelin je spickova kvalita,natom jazdim cez leto.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
dříve jsem jezdil Dunlop a Pirreli,dnes už Nokian...
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Georga píše:
Konec keců, na letošní zimní sezonu jsem koupil TS850, čísla a testy hovoří jasně
Já kupoval TS850ky v lednu a lepší jsem neměl. Můžu je směle doporučit. Loni na ex autě byli alpin4ky taky velmi dobré. Na pneu se šetřit nemá,je to totiž jediná věc která tě pojí se silnicí
Konec keců, na letošní zimní sezonu jsem koupil TS850, čísla a testy hovoří jasně
Já kupoval TS850ky v lednu a lepší jsem neměl. Můžu je směle doporučit. Loni na ex autě byli alpin4ky taky velmi dobré. Na pneu se šetřit nemá,je to totiž jediná věc která tě pojí se silnicí
OPEL ZAFIRA B Z18XER 103kW 2007 cosmo LPG OP-COM MKJ
Z odstupem pár týdnů musím říct, že lepší gumy jsem ještě neměl Nedávno proběhla i televizí kalamita v UL, kde se zastavily i trolejbusy a silnice byly jedno velký kluziště. A Zafira jela jak přibitá. Brzdila, rozjížděla se.....jak už jsem někde psal, mám výjezd od baráku do kopce a rok co rok jsem se trápil a kolikrát jel dolů protisměrem. Letos nic, v pohodě. Už jsme byli i na horách a bez jedinýho zaváhání.pueblo píše:Tak jsem dneska nazul nový zimáky. Objednal jsem Continentaly TS850. Čekal jsem na ně měsíc, nikde v republice nebyly a včera dorazily. Všechny mají DOT 4813, takže vyrobený minulej tejden, ještě byky teplý
Tak jsem na ně zvědavej.....
Veliká spokojenost!!
Zdarec, používám Michelin A4.
Postřehy:dobře drží za mokra + zatáčky
jsou tiché na zimáky 70db
na sněhu výborné + dlouhý km náběh (zatím nevyzkoušeno, zjištěno z recenzí)
Pokud vychytáte i nějakou slevu tak není co řešit, mě vyšly na 8400tis kupované v listopadu 205/55/16 91H
S Dunlopy, continental , nokian apod. zavedenými značkami taky vedle nešlápnete.
Postřehy:dobře drží za mokra + zatáčky
jsou tiché na zimáky 70db
na sněhu výborné + dlouhý km náběh (zatím nevyzkoušeno, zjištěno z recenzí)
Pokud vychytáte i nějakou slevu tak není co řešit, mě vyšly na 8400tis kupované v listopadu 205/55/16 91H
S Dunlopy, continental , nokian apod. zavedenými značkami taky vedle nešlápnete.
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
OP-COM
Souhlas, jen okomentuju ty ceny v tabulce. Průměrná cena 1ks TS850 je někde kolem 1800Kč v rozměru 195/65/15 91H. Já koupil všechny 4 za necelých 7 tis.
- BikerMarius
Moje má obuty Nokiany D3 naprostá spokojenost, výborně odolávaj aquaplaningu a suprově brzdí na sněhu. Na sněhu bych řekl že maji horší boční vedení než co jsem měl předtím Michelin PRIMACY ALPIN PA3. Ale zatím nebylo moc příležitostí vyskoušet je v pořádné prýskanici D3ky mně stály 1980,- kus
Ceny v té tabulce jsou pouze orientační pro rozměr 205/55/16.
Rozměr 195/65/15 bude levnější, takže není co řešit.
Pokud mám zimáky na 4 sezony tak cena kolem 2tis/ks kvalitních pneu nikoho nezrujnuje
Taky jsem zkoušel i protektory od vraníku(šípový vzor od nokian), má zkušenost je otřesná, po třech reklamací za 2měsíce vrátily část peněz a rychle jsem přezul na Michelin A4 a pohoda.
Největší závady protektorů co mě potkaly:popraskané a natržené běhouny, díra v bočním plášti(tunel) a v neposlední řadě při normální jízdě na kruháči či zatáčky neskutečně ustřelovaly jako na ledě a to bylo +10 a čistá vozovka!!
Byly tak hlučné, že i motor nebyl slyšet.
Protektory už nikdy.
Rozměr 195/65/15 bude levnější, takže není co řešit.
Pokud mám zimáky na 4 sezony tak cena kolem 2tis/ks kvalitních pneu nikoho nezrujnuje
Taky jsem zkoušel i protektory od vraníku(šípový vzor od nokian), má zkušenost je otřesná, po třech reklamací za 2měsíce vrátily část peněz a rychle jsem přezul na Michelin A4 a pohoda.
Největší závady protektorů co mě potkaly:popraskané a natržené běhouny, díra v bočním plášti(tunel) a v neposlední řadě při normální jízdě na kruháči či zatáčky neskutečně ustřelovaly jako na ledě a to bylo +10 a čistá vozovka!!
Byly tak hlučné, že i motor nebyl slyšet.
Protektory už nikdy.
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
OP-COM
OP-COM
Mám Continental WinterContact TS850 XL 205/55 R16 V 94. Stáli síce majland, ale zatiaľ v pohode a všimol som si pokles spotreby benzínu o cca. 0,5 litra oproti letu i oproti minulej zime.
Alpinky mám taky. Jsou to dobrý gumy a astrička si s nima rozumí.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011