Skáče jako koza
Skáče jako koza
Čaute všichni.Taky vám skáče Astřička jako koza při přejezdech nerovností na vozovce(je cítit téměř každý kamínek)? Např. roleta na D-1 se nedá přejet,musel jsem jet v levém pruhu.To co dělá Astra nedělala ani Felicie,no prostě hrůza.Podle všeho mám tlumiče o.k. Tlačítko "sport"nemám a tak si myslím,že ani autonastavení podvozku napřichází v úvahu.Ocenil bych každou rozumnou radu,jak se zbavit tohoto jevu.Jde nějakým způsobem přenastavit podvozek,nebo to řešit jinýma pružinama?
Díky za rady a doporučení
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
- Reklama
Re: Skáče jako koza
A jaký máš na astře kola? jestli tam nemáš třeba 245/25 R19" Né byl šprým, ale myslim že třeba extra nízkoprofiláče udělaj taky dost.....
souhlasím s tebou, v pravým na D1 jako koza, vlevo ok, mnohem horší než třeba v octavce2
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Ahá, tak to není zas tak moc..... mám to samé obutí a jako tvrdší to je, ale že by nějak výrazně to zas ani né.... To mě tedy nic nenapadáoldman píše:205/55 R16-naprosto klasické gumy.
Mozna mas "Sportovní podvozek, snížený" (kod vybavy XJ2), ten nemusi byt spojen s tlacitkem SPORT, jedna se jen o pritvrzeny podvozek.
Tak jsem ještě přemýšlel jestli to není rozvorem.Zajímalo by mně,jestli to dělá i "kraťas".
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
Jestli se nepletu, tak dlouhej rozvor naopak komfortu pomáhá. Astra je určitě tvrdší auto, stejně jako všechny moderní auta. Z mých zkušeností není ani Octavie o nic komfortnější. Možná máš opravdu ten sportovní podvozek...
Skús skontrolovať tlak v pneumatikách. Už sa my raz stalo že v pneuservise pri vyvažovaní nafúkali na 3 Atm.oldman píše:Čaute všichni.Taky vám skáče Astřička jako koza při přejezdech nerovností na vozovce(je cítit téměř každý kamínek)? Např. roleta na D-1 se nedá přejet,musel jsem jet v levém pruhu.To co dělá Astra nedělala ani Felicie,no prostě hrůza.Podle všeho mám tlumiče o.k. Tlačítko "sport"nemám a tak si myslím,že ani autonastavení podvozku napřichází v úvahu.Ocenil bych každou rozumnou radu,jak se zbavit tohoto jevu.Jde nějakým způsobem přenastavit podvozek,nebo to řešit jinýma pružinama?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdarec,
stejna astra, stejne gumy, stejny pocit. Gumy mam nafoukane na 2.4. Podvozek je docela tvrdy, to jsem vedel pri koupi, ale ne tolik. Jel jsem s kolegou v pazoutovi - taky combi, tusim 407, no a musim rict, ze to byl rozdil. U neho bylo mekci vsechno - sedadla, podvozek, uplne jiny pocit.
stejna astra, stejne gumy, stejny pocit. Gumy mam nafoukane na 2.4. Podvozek je docela tvrdy, to jsem vedel pri koupi, ale ne tolik. Jel jsem s kolegou v pazoutovi - taky combi, tusim 407, no a musim rict, ze to byl rozdil. U neho bylo mekci vsechno - sedadla, podvozek, uplne jiny pocit.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan