Katalyzátor
Katalyzátor
Ahoj, nevíte někdo co obnáší jízda s vykuchaným katalyzátorem pro H 1,6 16V ??? diky
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Katalyzátor
Vyssie emisie , mozno vyssi hluk z vyfuku...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
krom toho zvuku a emisí nic ?? jde mi o to jestli nebude dělat problém ta lambda za ním ?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak je lambda za katom, tak moze vyhodnocovat prilis bohatu zmes alebo ine blbosti... Preco ho chces dat prec?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Protože ho mam zalitej olejem, jelikož jsem měl vůle na výfukových ventilech a teklo mi to do něj. To jsem vše nechal opravit, celý motor jsem dal dohromady a z katíku se strasně kouřilo. ( tak doufam že je to jen tím, že je vadnej on a né něco horšího)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdil jsem bez katu 2 roky!Lambda bude hlásit chudou směs!A bude ti stále svítit kontrolka motoru!
Auto jezdilo vcelku v pohodě ale co se nedalo vydržet bylo,že když popojíždíš v koloně ,tak si stále pomáháš spojkou !Protože auto skáče!Tak jako by jsi rychle pustil spojku!Nebo neuměl jezdit! Prostě na první dvě rychlosti to stojí za ho.no!
Jinak spotřeba byla zhruba stejná!
Auto jezdilo vcelku v pohodě ale co se nedalo vydržet bylo,že když popojíždíš v koloně ,tak si stále pomáháš spojkou !Protože auto skáče!Tak jako by jsi rychle pustil spojku!Nebo neuměl jezdit! Prostě na první dvě rychlosti to stojí za ho.no!
Jinak spotřeba byla zhruba stejná!