Snížení podvozku
Re: Snížení podvozku
Finále Astra Low
[url=http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=38&t=4853]
- Reklama
super vypada to pekne, co na to rikas? jizdni vlastnosti? uz to mas projete? .. sedlo si to a ted budes uzivat kazdou zatacku
me se to libi, kolik mm je to teda k zemi? na max?
me se to libi, kolik mm je to teda k zemi? na max?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Hele už jsem s tím něco najel, ale ještě ne tolik abych mohl hodnotit podvozek... Příští týden bych určitě dopsal jak se auto chová oproti originálu.
Astřice šla dolu tuším o 55mm, protože na štelováku, který se dá nastavit na -70mm jsem nastavil od minima 15mm.
Myslím, že toto snížení je rozumné, protože žádné problémy s nájezdama, retardérama a dalšíma i vysokýma nerovnostma žádný problém nebyl. Níže už bych asi auto nedával, myslím, že by pak dost trpěly čepy stabilizačky atd...
Kamarád s Citroenem c4 už nějaké problémy má. Auto má snížené snad o -70mm možná ještě víc a někudy už neprojede a snad někdě dře i ramenama. Přiložím fotku.
Astřice šla dolu tuším o 55mm, protože na štelováku, který se dá nastavit na -70mm jsem nastavil od minima 15mm.
Myslím, že toto snížení je rozumné, protože žádné problémy s nájezdama, retardérama a dalšíma i vysokýma nerovnostma žádný problém nebyl. Níže už bych asi auto nedával, myslím, že by pak dost trpěly čepy stabilizačky atd...
Kamarád s Citroenem c4 už nějaké problémy má. Auto má snížené snad o -70mm možná ještě víc a někudy už neprojede a snad někdě dře i ramenama. Přiložím fotku.
[url=http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=38&t=4853]
ono se s tim i asi pocita pri takovem snizeni, ze budou nektere cesty nemozne a prekazky limitujici..
Power Tobe se porad neco nelibi sem dlouho necetl ze bys nekde napsal ze je neco "tak jako v pohode" (krom co se Tve strely tyce.. nic ve zlem. cauuu)
co reknes na toto?
Power Tobe se porad neco nelibi sem dlouho necetl ze bys nekde napsal ze je neco "tak jako v pohode" (krom co se Tve strely tyce.. nic ve zlem. cauuu)
co reknes na toto?
vidim prvni kombajn na vzduchu.. tahle astra uz tady byla perfekt co rikate?
Já sám chci taky snižovat, takže to neni o tom, že by se mně to nelíbilo. Některý auta tvarově vůbec nesedí k tomu, aby auto bylo až u země viz ten francouz. Jak se řiká, všeho s mírou Ideál je u astry 3cm. Jak dou kola do podběhu, tak už to vypadá hrozně. Jinak o tom tohle forum je, vyjádřit svůj názor. Nikomu nic nevnucuju, je to každýho věc, jak si pokazí/vylepší auto. Třeba ty Kneblisovy liťáky sou pěkný
jj veril sem v takovou odpoved, super!
snizovat chces? ono GTC neni bliz k zemi diky sportovnimu podvozku z vyroby a +IDS.. ? tohle nevim..
Kneblisovy kola sou, no pockej, ktere myslis? ty z avataru? tyhle co ma na posledni fotce po snizeni? davam Ti za pravdu
rekl by mi nekdo na kolik by vyslo homemade, ty posledni fotky cerneho kombika sou s podomacky vyrobenym ale info co kde jak sem nenasel, udelani vzduchoveho podvozku a co vse je treba menit, pripadne upravit pro instalaci?
mam zas hlavu v oblacich
snizovat chces? ono GTC neni bliz k zemi diky sportovnimu podvozku z vyroby a +IDS.. ? tohle nevim..
Kneblisovy kola sou, no pockej, ktere myslis? ty z avataru? tyhle co ma na posledni fotce po snizeni? davam Ti za pravdu
rekl by mi nekdo na kolik by vyslo homemade, ty posledni fotky cerneho kombika sou s podomacky vyrobenym ale info co kde jak sem nenasel, udelani vzduchoveho podvozku a co vse je treba menit, pripadne upravit pro instalaci?
mam zas hlavu v oblacich
Je to myslím o něco nižší, jak klasická astra. Furt to ale je jak nadmutá koza, ty 3cm budou ideální
Ahoj,
plánuju pořídit stavitelnej podovzek Bilstein na svoje OPC, protože se mi nechce kupovat dva CDC tlumiče, ale třeba mi nic jiného nezbude.
Chtěl jsem se zeptat, zda po instalaci podvozku nebude řídící jednotka zmatená a nebude chtít třeba přepnout vůz do režimu sport a budu muset pořídit nějaký odpor, jako dělá KW nebo Eibach. Má s tím někdo zkušenosti?
plánuju pořídit stavitelnej podovzek Bilstein na svoje OPC, protože se mi nechce kupovat dva CDC tlumiče, ale třeba mi nic jiného nezbude.
Chtěl jsem se zeptat, zda po instalaci podvozku nebude řídící jednotka zmatená a nebude chtít třeba přepnout vůz do režimu sport a budu muset pořídit nějaký odpor, jako dělá KW nebo Eibach. Má s tím někdo zkušenosti?