Kvalita brzdových kotoučů a destiček
Re: Kvalita brzdových kotoučů a destiček
Asi nebudeš mať na výber
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Bez výměny brzdiče 280 nebo 308 mm. Ale...miky_5 píše:ake najvacsie kotuce by som tam mohol dat bez vymeny brzdica?
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Zdar, co takhle Brembo? . Mám je na Astře a spokojenost. Pro závodníky Brembo Max( ale jen předek ).
Zimerman se prý hodně kroutí, ale to budou asi jen ty hospodský bláboly
Zimerman se prý hodně kroutí, ale to budou asi jen ty hospodský bláboly
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Kuci: Zimmermann je jedina znacka co se mi na predchozim aute nezkroutila. Zkroutily se ATE, Brembo i originaly. Jen derovany Zimmermany to vydrzely.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
tak v tom případě to jsou jen hospodské bláboly a beru na vědomí že jsou Zimmerman jedničkou . po kolika se tak kroutí kotouče? Já jsem nemněl kotouče na autě nikdy víc než 50-60tiskm
Kuci: Vydrzely prumerne 4-5tis km. Musim priznat ze to nebylo pouze kotoucema, ale taky silne poddimenzovanym navrhem brzd (+ tezky motor), proste tyhle auta na to trpely a vyrobce pozdeji pouzival vetsi (tlustsi) kotouce. Nicmene to nemeni fakt, ze tam kde ostatni znacky konci, tak zimmerman dokaze obstat na vybornou.
Je fakt že astra žádné pírko není a pokud někdo jezí brzda plyn tak tomu určitě nepřidá a oddělá je hned
Jen pro poradek dodam ze Astry se to netykalo, byl to koncern VW-Group.
Ahojte mám odnova originál dosky OPEL ASTRA H - 1.7CDTi - 74kW mám 120 000km a ešte by vydržali 5000km. Ale idem meniť - ATE,TRW,BREMBO alebo čo kto dáva najviac?
Ja som vymenil za ATE, zo začiatku (asi po 300km) sa mi zdalo že majú slabší nárast čo som pripisoval výmene brzdovej kvapaliny. Ale teraz po vyvetraní na zraze (ďalších 500 km) je to super
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan