vojtavojta píše:Zeptám se jinak: mám následující nabídky: ATE za 1423 kč, Jurid-1306kč, Textar-1280kč, TRW-1248kč, Zimmerman 1105kč a Mayle- 903kč. Co si mám vybrat?.
volil bych ATE nebo Zimmerman
vojtavojta píše:Zeptám se jinak: mám následující nabídky: ATE za 1423 kč, Jurid-1306kč, Textar-1280kč, TRW-1248kč, Zimmerman 1105kč a Mayle- 903kč. Co si mám vybrat?.
děkuji,ale for je v tom,že to nejsou ty pravé,ty ke kotoučum 321mm jsou větší,než tebou uvedený odkaz.Bohužel na většině E-shopů maj tyto a ty jsou na 288-308mm kotoučeSamothe píše:TADYirmscher píše: taky bych vyzkoušel,ale najdete někdo destičky Ferodo SL na verzi OPC,kde je kotuč 321mm?Pokud ano,předem dik za katalogové číslo.
Něco blbě měříš!Podle míry 47mm mi vychází,že měříš díru kolem matky poloosy,ale to je náboj.Kotouč je až na něm.Kolik máš šroubů v kole?vojtavojta píše:Můžu sehnat brzdové kotouče značky ATE kat.č.24.125-148.1, ale dneska jsem sundal kola a změřil rozměry současných kotoučů a všechno sedí, je to Ø 280mmx25mm, ale v kotoučích těch co mám teď je středový rozměr díry 47mm a v nabízených je 60mm. Může mi někdo poradit, jestli budou pasovat ty rozdílné průměry otvorů?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |