Ochranny kryt podvozku
Re: Ochranny kryt podvozku
Zadeklováno,celkové náklady asi 750 korun. Originál plechové příchytky Opel se šrouby asi 300 korun. Nerez plech 80x80 cm, 0,8 mm 450 korun. A trocha práce 

Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
- Reklama
A dojmy? nehuci to kdyz jedes po dalnici treba?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jsem to tam nasadil před chvílí, teď si dávám pivo. Ale rezonovat by to nemělo, drží to velmi dobře díky těm origo úchytům. Zkoušel jsem ty plastové ,ale tomu jsem nevěřil. Co to bude dělat na slinici, zatím nevím. Ale ozvu .
Zdravím , takže kryt motoru pro háčko vyrobený z nerezu jsem prubnul na trase Plzeň - Hořovice a zpět , následně pak po okrskách a po Plzni. Vše v pohodě. Nic nerachtá , nic nehučí. Zakrytoval jsem ještě plastovými dekly prostor pod pravým a levým rohem nárazníku a prostor nad chladičem (fota dodám později) . Nyní v zimě na nových pneu Bridgestone Blizzak s vozem co má najeto 8500 km jezdím za průměr 7 litrů a nijak výrazně se neomezeuji při mačkání plynu.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nedej bůh, aby se to uvolnilo a někomu to uřízlo hlavu....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Chápu, že te nerez materiál je velmi neobvyklý a práce s ním není snadná. Ale vše co jsem od toho očekával to splnilo. Bordel nejde do motoru, navíc spodek je díky materiálu velmi dobře chráněn proti nějakému ťuknuťí , životnost je jasně daná, cena v pohodě a navíc to vypadá dobře. Pro boční ukotvení jsem použil origo úchyty Opel na fotce druhé zleva. Pro přední a zadní ukotvení jsem použil kotvy Bosch na fotce úplně vlevo, které do těch obdelníkových otvotů krásně pasují . Takže tohle držet bude.
Plastové úchyty co se prodávají na fotce druhé zprava jsou k nepoužití. A deformační vložky se závitem na fotce úplně vpravo používal Opel k montáži plechových krytů. Nevýhodou je , že jsou tam napořád a pokud se něco stane, nedají se měnit. maximálně je odvrtat.
Plastové úchyty co se prodávají na fotce druhé zprava jsou k nepoužití. A deformační vložky se závitem na fotce úplně vpravo používal Opel k montáži plechových krytů. Nevýhodou je , že jsou tam napořád a pokud se něco stane, nedají se měnit. maximálně je odvrtat.
Daj fotky tých rohových krytov a aj ako si to uchytilvikingP píše:Zakrytoval jsem ještě plastovými dekly prostor pod pravým a levým rohem nárazníku a prostor nad chladičem (fota dodám později)
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
V tom nárazníku jsou na každé straně tři plastové držáky na které se namáčknou ty plechové sponky , kterých se dá koupit hodně druhů podle kvality.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
dost dobrý
, gratuluji, máš z toho trochu offroad , nějakej bordel na silnici, či horší prostupnost terénem tomu podvozku neublíží aby se tam něco neurvalo, já mám ten plastovej, ale ty uchytky jsem si kupoval zvleva ty druhé plechová sponka s černým šroubem do rámu a k tomu šrouby s podložkami u podběhu to mám velkými vazačkami a drzí díky bohu taky výborně.

Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...