Snížení podvozku
Re: Snížení podvozku
Podla mna ids+ nieje leveling control. Pro-kit uz mam doma,len sa caka na montaz. Tiez mam ids+ tak potom mozem dat vediet, ako to jazdi.
BMW E60 530D 320PS
Z19DTH GTB2056 IDS+ Eibach Pro kit FMIC 3.5Bar MAP 240PS - EX
- Reklama
Tiez si myslim ze pod pojmom leveling control nemyslia nastavenie tuhosti tlmicov. Len potom nepovedzte, ze to jazdi 100x lepsie, lebo si to budem musiet kupit aj ja
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Pro-kit a IDS+
BMW E60 530D 320PS
U aktualniho auta mam z vyroby snizeno a jeste gumove lizatko. Nezaparkuji az na obrubnik skoro nikde. Kdyz je vetsi dira/pruhyb na silnici ta ryju. Kdyz je retarder (zvednuty prechod) tak nekde ryju i na jednicku. Do prudkeho najezdu ryju. Kdyz sjizdim mimo silnici tak ryju. Neni den, abych si v Praze nekde v obydlenych oblastech neliznul silnici... a kdyz jede sanitka, na chodnik nevyjedu abych uhnul.jakubino píše:haha asi nekdo nedava bacha
A nejvetsi sranda je, ze na spatne silnici nejde pouzit TOUR, protoze se auto dokaze zhoupnout jeste vic a ryje prakticky porad
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Ahojte
Precital som toho hojne o znizovani, zaujimalo by ma ale prakticke porovnanie tvrdosti.
Zistil som ze kratsich pruzin je niekolko moznosti, znizenie je cca o 30 az 35 mm:
Eibach pro kit
Weitec ST suspensions
H&R SPORTOVNÍ PRUŽINY
Vedel by niekto popisat u jednotlivych vyrobcov mieru stvrdnutia oproti standardnemu podvozku?
Alebo nejake porovnanie medzi nimi - ktory je tvrdsi, a ktory maksi?
Rad by som na Astru dal pruziny, ktore co najviac stvrdnu - nejak som odchovany na tvrdsich podvozkoch, tie mi vyhovuju.
Dik za kazde info.
Precital som toho hojne o znizovani, zaujimalo by ma ale prakticke porovnanie tvrdosti.
Zistil som ze kratsich pruzin je niekolko moznosti, znizenie je cca o 30 az 35 mm:
Eibach pro kit
Weitec ST suspensions
H&R SPORTOVNÍ PRUŽINY
Vedel by niekto popisat u jednotlivych vyrobcov mieru stvrdnutia oproti standardnemu podvozku?
Alebo nejake porovnanie medzi nimi - ktory je tvrdsi, a ktory maksi?
Rad by som na Astru dal pruziny, ktore co najviac stvrdnu - nejak som odchovany na tvrdsich podvozkoch, tie mi vyhovuju.
Dik za kazde info.
no neviem, u eibachu som nasiel len pro kit pruziny, a potom verzie kompletneho podvozku - teda pruziny + tlmice
eibach má kity pro 30mm a 45mm
těch 30mm mám na autě
těch 30mm mám na autě
Současné - Astra H GTC 1.6XER - Panoramatic glass
(2008)
Předchozí - Meriva A 1.7CDTi 16V
I Hate Škoda :|
(2008)
Ano, mas pravdu, nasiel som aj nejaky pro sport alebo ako to bolo oznacene, mal by byt tvrdsi ale nechcem ist nizzsie ako tych 30 az 35mm
Skus mi prosim ta opisat rozdiel v tvrdosti oproti seriovym pruzinam?
Záleží jaký máš auto ( kombik, GTC, hatch ), na mojim GTCčku se to změnilo docela dost, můžeš se podívat ke mě do galerky pro představu jak to po snížení vypadá.maro píše:Ano, mas pravdu, nasiel som aj nejaky pro sport alebo ako to bolo oznacene, mal by byt tvrdsi ale nechcem ist nizzsie ako tych 30 az 35mm
Jinak co se týče vlastností, tak jezdím na 17" kolech a krom toho, že na nekvalitních cestách to auto trochu odskakuje, ale pro jistotu přes přejezdy, nebo na hodně rozbitejch cestách jezdím fakt pomalu.
jak je auto víc přikrčený k zemi, tak logicky to líp sedí v zatáčkách a míň se to naklání.
Jinak Eibach má asi nejlepší poměr tuhost vs. pohodlí tzn. nemusíš se bát, že by to z tebe vytřepalo duši
Současné - Astra H GTC 1.6XER - Panoramatic glass
(2008)
(2008)