kontrolka IDS+
- Reklama
Re: kontrolka IDS+
to je stav este pred zaletovanim
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Mě už kontrolka IDS+ svítí cca půl roku, dle diagnostiky to je čidlo na levém předním kole, které stojí necelých 5 000 Kč plus práce, ale ještě jsem ho nebyl vyměnit. Protivné je, že v druhovýrobě tyto věci jednoduše nevedou, takže se pak za takové blbiny platí ranec. Jinak byl tady někde dotaz na tlumiče - nejlepší cena za kterou se mi podařilo ho poptat byla 10 800 Kč za jeden.
Zafira B 1,9 CDTi 110 kW Sport
No tak tlumiče můžu mít nejlevněji co jsem sehnal za nějakých cca 8500-kus nicméně, i tak potřebuji oba vyměnit, tudíš to zatím nechám osudu-inu tak dobře na tom ještě nejsem
Opel Astra Caravan 1,9 CDTi 16V 110 Kw Cosmo IDS+
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo sa dá zohnať použité (ak nechceš platiť 5000kč) a tlmiče už aj repasujú.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni,
Také mi bohužel hned po otočení klíčkem svítí ids+...
op-com mi ukáže tyto chyby: (obě jsou intermittent)
C0575-04 Front Left Damper Valve Circuit Open
C0580-04 Front Right Damper Valve Circuit Open
Teoreticky jde o přerušení obvodů, možná dokonce jen jednoho, jenže nevím kterého a kde případně hledat. Nemáte někdo zkušenosti kam se podívat? Nebo to bude něco horšího?
Také mi bohužel hned po otočení klíčkem svítí ids+...
op-com mi ukáže tyto chyby: (obě jsou intermittent)
C0575-04 Front Left Damper Valve Circuit Open
C0580-04 Front Right Damper Valve Circuit Open
Teoreticky jde o přerušení obvodů, možná dokonce jen jednoho, jenže nevím kterého a kde případně hledat. Nemáte někdo zkušenosti kam se podívat? Nebo to bude něco horšího?
Opel Astra H Caravan 1.9CDTi 110kw, IDS+ (leden 2005), OP-COM
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslel sem právě, když je to stejný typ závady vepředu, jestli to není někde spojené do jednoho a ten pak do jednotky... ale právě vůbec nevim
Opel Astra H Caravan 1.9CDTi 110kw, IDS+ (leden 2005), OP-COM
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vyber konektory pri tlmičoch, prezri ich, ak su zaoxidovane - vycisti. Ak to nepomoze, tak mas zarobene.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Jak píše Swabel, zkontroluj přívodní vodiče a prostříkej kontaktolem konektory u čidel, zda to pomůže. Konektor čidla polohy vzpěry má 3 piny:
Pin 1 - fialový vodič (referenční napětí je společné pro obě strany, rozvětvuje se a má společný vývod z ŘJ)
Pin 2 - modrý vodič (signál měřiče zrychlení tlumení předního kola - je samostatný pro každou stranu a má také samostatné vývody z ŘJ)
Pin 3 - oranžový vodič (nízká referenční hodnota společná pro obě strany, rozvětvuje se a má společný vývod z ŘJ)
Pin 1 - fialový vodič (referenční napětí je společné pro obě strany, rozvětvuje se a má společný vývod z ŘJ)
Pin 2 - modrý vodič (signál měřiče zrychlení tlumení předního kola - je samostatný pro každou stranu a má také samostatné vývody z ŘJ)
Pin 3 - oranžový vodič (nízká referenční hodnota společná pro obě strany, rozvětvuje se a má společný vývod z ŘJ)
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993