Astra H zadní brzdy
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní brzdy
Místo nástrčné hlavice TORX u tak velkých šroubů, jde použít i obyčejný nebo ještě lépe dvanácti hranný ořech. Typnul bych to na 15ku.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
- Reklama
Re: Astra H zadní brzdy
sloučil jsem ti to, není třeba zakládat nové téma, když jsi nedávno vytvořil podobné ...
Naposledy upravil(a) Frydex dne 19 úno 2012, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Byl jsi rychlejší... než sem to našel :-)
Důvod: Byl jsi rychlejší... než sem to našel :-)
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zdravim..chtel bych se zeptat nekoho kdo ma zkusenost nebo dost vi o tom jakej by byl problem vymenit vzadu bubny za kotouce a co vse by bylo potreba..
Opel Astra OPC
Kamarád měnil na fordu jen ložisko, krycí plech, třmeny, kotouče a desky, co vím.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak se mi podarilo sehnat veci na prestavbu z bubnu na kotouce,tak snad se zadari a nebude to pakarna..
Opel Astra OPC
slaďas nějak mi uniklo že máš na takovém autě bubny
já měl za to že tam jsou kotouče už od sociální výbavy
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se divil ale nejsem sam kdo tam ma bubny,ikdyz musim rict ze mi to dobre brzdi ale jde spise o estetickej efekt..a to me od toho kazdej zrazuje ze prej lepsi jsou vzadu bubny..
Opel Astra OPC
Nevite nahodou, kde se da koupit pripravek na zatlacovani pistku na zadnich kotoucovych brzdach? Idealne ten Hazet, ktery je doporuceny v knize Jak na to. Preferuju kamenny obchod Brno nebo Ostrava. Diky.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
- vojtavojta
Tak jak to dopadlo???sladas opc píše:tak se mi podarilo sehnat veci na prestavbu z bubnu na kotouce,tak snad se zadari a nebude to pakarna..
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ahoj, Hcko by to malo mat podobne ako Vectra C, kedze je tam tiez kombinovana brzda (klasika + rucna).Mava píše:Nevite nahodou, kde se da koupit pripravek na zatlacovani pistku na zadnich kotoucovych brzdach? Idealne ten Hazet, ktery je doporuceny v knize Jak na to. Preferuju kamenny obchod Brno nebo Ostrava. Diky.
Mne sa to podarilo urobit spicatymi kliestami, vobec nebolo treba vyvinut velku silu.
Mozes vyskusat eventualne, mozno to bude stacit.
Astra H, Z19DT