IDS Plus
Re: IDS Plus
poznáš to právě tím, že svítí IDS+ a na tlumičích je napsáno CDC. Pro kontrolu ještě můžeš vytáhnot schránku spolujezdce a na pravé stěně je krabička CDC
- Reklama
IDS+ byla příplatková výbava a kombíků s tímto sytémem je jako šafránu.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Zdarec všem,
mám problém s IDS, a to v kabeláži k pravýmu zadnímu ventilu. Ventil na tlumiči je OK, má cca 3 ohmy (měřil jsem na konektoru v podběhu - konektor je OK). Nicméně na jednotce CDC naměřím pouze 3 ventily ze čtyř, takže chyba je někde v kabeláži.
Otázka zní, má někdo zkušenost kde by mohl být zakopaný pes ?? nějaký konektor či něco podobnýho ?? kde ho najdu ?? .. na netu jsem nic nenašel..
Díky za každou pomoc
mám problém s IDS, a to v kabeláži k pravýmu zadnímu ventilu. Ventil na tlumiči je OK, má cca 3 ohmy (měřil jsem na konektoru v podběhu - konektor je OK). Nicméně na jednotce CDC naměřím pouze 3 ventily ze čtyř, takže chyba je někde v kabeláži.
Otázka zní, má někdo zkušenost kde by mohl být zakopaný pes ?? nějaký konektor či něco podobnýho ?? kde ho najdu ?? .. na netu jsem nic nenašel..
Díky za každou pomoc
RomanK mi řikal, že tady celkem uhnívají kabely. Jak máš husí krk před tlumičem, tak se koukni tam
To je pěkný ...
.. tak to asi natáhnu novej kabel mimo a bude vyřešeno
.. tak to asi natáhnu novej kabel mimo a bude vyřešeno
Úplně jsem zapomněl sem dopsat ....
Závada objevena a vyřešena - zlomený kabel k ventilu na pravém zadním tlumiči - a to v místě ohybu nad zadní nápravou, tam kde krásně cáká voda a kde to bezproblémově v zimě zamrzá, takže izolace kabelu byla pěkně "vytvrdlá".
No soudruzi z NDR trochu podcenili ochranu kabelů v těchto místech, nařízlej husí krk, kterej je přes kabely navlečenej, ten kabel před cákající vodou moc neochrání.
Takže potvrzuji úsudek od Power2, potažmo od RomanaK .. tak jen kdyby někdo řešil něco podobného..
Závada objevena a vyřešena - zlomený kabel k ventilu na pravém zadním tlumiči - a to v místě ohybu nad zadní nápravou, tam kde krásně cáká voda a kde to bezproblémově v zimě zamrzá, takže izolace kabelu byla pěkně "vytvrdlá".
No soudruzi z NDR trochu podcenili ochranu kabelů v těchto místech, nařízlej husí krk, kterej je přes kabely navlečenej, ten kabel před cákající vodou moc neochrání.
Takže potvrzuji úsudek od Power2, potažmo od RomanaK .. tak jen kdyby někdo řešil něco podobného..
no ja to idem prave riesit, chyba C0585, zadny lavy tlmic obvod ventilu otvoreny/preruseny.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
takze zavada odstranena, pricina: zlomeny vodic k lavemu zadnemu ventilu, asi 10cm od konektora k tlmicu, vnutri v husom krku. konektory boli ciste, bez oxidacie, tlmic ok, vykazoval hodnotu odporu 2,7 ohmu.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
www.volnypad.sk
www.volnypad.sk
Neviete kde by som našiel nejaku schemu zapojenia k IDS-su TIS mi nefachči, takže tam asi ééé:?Solik píše:Zkratka IDS vznikla z anglického spojení Interactive Driving System, interaktivní systém řízení. Systém IDS Plus vzájemně propojuje celou škálu podvozkových komponentů jako jsou převodovka, motor, elektronické systémy ABS, ESP Plus a systém průběžného řízení tuhosti tlumičů CDC. Výsledkem je vyšší bezpečnost a lepší jízdní vlastnosti.
Pokud je vůz vybaven adaptivním zavěšením IDS Plus, může řidič pouhým zmáčknutím tlačítka výrazně změnit charakteristiku podvozku směrem ke sportovním jízdním vlastnostem. Systém IDS Plus nemění pouze vlastnosti tlumičů, ale také charakteristiku posilového účinku elektro-hydraulického posilovače řízení a citlivost elektronického pedálu plynu.
Naposledy upravil(a) JRM666 dne 01 úno 2015, 00:13, celkem upraveno 1 x.
Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland