Zdravim Vás...
opel astra 1.9 CDTI 110 KW ....Pri jazde pocujem nejake divne zvuky .Zdalo sa mi ze je to pri prednom pravom kolese taky neprijemny ako keby plastovy zvuk...Šiel som s tym do servisu ku znamemu tak to dvihol na zdvihak obzrel a povedal ze to niesu ani stabizatory ani ˇčapy ani tlmič a ani pruzina a ze s tym mozem jazdit len keby sa to zhorsilo tak mam dojst.....Ten zvuk nieje pravidelny niekedy to vobec nepocut a niekedy to robi casto . Auto by malo byt v poriadku nemalo by to byt nic vazne ale mne to vadi ked pocujem taky zvuk...Mozete mi niekto v tomto pomoct?
Kto vie poradit (Čudný zvuk )
- Reklama
Re: Kto vie poradit (Čudný zvuk )
Zkousel si dotahnout tu hlavni matici u kynetaku.......mel sem podobny problem nedavno na stary vectre Bcku ze v servise nedotahli matici u kynetickyho kloubu a pak to obcas vydavalo zvlastni zvuky.......
jo a nejhorsi bylo ze se ten kynetak kvuli tomu musel asi po mesici menit......
ale nevim jak to bude u novyho auta vectra ma precejen sva leta....rikam ji babicka ale na jezdeni po meste slouzi dobre
jo a nejhorsi bylo ze se ten kynetak kvuli tomu musel asi po mesici menit......
ale nevim jak to bude u novyho auta vectra ma precejen sva leta....rikam ji babicka ale na jezdeni po meste slouzi dobre
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
pozeral som na internete ale neviem co je to ten kineticky klb.....je to ten čap ktory ide ku kolese? lebo ten čap som menil v decembri a v januari mi to zacalo robit
Myslel homokinetický kĺb. Nachádza sa na poloosi (sú tam dva) a prenáša krútiaci mement z prevodovky na kolesá.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Podle toho jak píšeš tuším že jsi opravdu "odborník" , tudíž bych radu hledal nejlépe v servisu, bude to určitě jednodušší. Neutahuju si z tebe, jsem na tom podobně
Myslel sem presne to jak rika Kesi
.....taky nejsem odbornik, spis naopak ale napadlo me to jelikoz sem mel podobny problem
jinak sem rad kdyz vim kde nalejt olej a vodu zbytek resi servis.....jo jeste zarovky a pojistky zvladnu
.....taky nejsem odbornik, spis naopak ale napadlo me to jelikoz sem mel podobny problem
jinak sem rad kdyz vim kde nalejt olej a vodu zbytek resi servis.....jo jeste zarovky a pojistky zvladnu
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999