Ošetření podvozku po zimě
Ošetření podvozku po zimě
Ahoj,
co děláte s podvozkem po zimě? Asi by se měl dát umýt, ale v příručce píší, že se při mytí podvozku smyje i nějaká ochranná vrstva. Tu by to asi chtělo obnovit. Je to součástí té "konzervace podvozku", co uvádějí některé myčky, nebo je to něco úplně jiného? Dávali jste to někdo obnovovat, a kolik to stálo? V té letošní zimě jsem se taky s Astřičkou párkrát brodil sněhem, takže nějaká ochrana taky mohla utrpět.
co děláte s podvozkem po zimě? Asi by se měl dát umýt, ale v příručce píší, že se při mytí podvozku smyje i nějaká ochranná vrstva. Tu by to asi chtělo obnovit. Je to součástí té "konzervace podvozku", co uvádějí některé myčky, nebo je to něco úplně jiného? Dávali jste to někdo obnovovat, a kolik to stálo? V té letošní zimě jsem se taky s Astřičkou párkrát brodil sněhem, takže nějaká ochrana taky mohla utrpět.
Astra H Caravan 1.7 CDTI r.v. 2006
- Reklama
Re: Ošetření podvozku po zimě
Projedu myčkou, případně větší louží Antikorozní ochrana na Astře už je dobrá, není potřeba to řešit jako u Š120...
taktak a malokdo z nas bude mit auto 10-20let aby to stihlo zreznout
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vezmi wapkou podvozek kam došáhneš,aby ses zbavil soli co na autě zůstala,to je takové amatérské řešení
antikoro ochrana je u H na lepší úrovni
v tunelové myčce nevím,jakým způsobem a silou je ostřik a konzervace podvozku,nemám zkušenost
před lety jsem si nechal ošetřit Corsu a vyšlo mě to na cca 2.000 - pokud do toho půjdeš,dej na reference jiných,nedávej to do prvního servisu
jde o to,že když firma odflákne umytí podvozku, je následné ošetření - nástřik v podstatě k ničemu
antikoro ochrana je u H na lepší úrovni
v tunelové myčce nevím,jakým způsobem a silou je ostřik a konzervace podvozku,nemám zkušenost
před lety jsem si nechal ošetřit Corsu a vyšlo mě to na cca 2.000 - pokud do toho půjdeš,dej na reference jiných,nedávej to do prvního servisu
jde o to,že když firma odflákne umytí podvozku, je následné ošetření - nástřik v podstatě k ničemu
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Jsem rád že je antikorozní ochrana dobrá. Jen mám trochu strach z toho, že
- poškodila se poškrábáním podvozku o sníh, letos to při parkování nebyla žádná sranda ani tady v Praze
- dodělám ji tím, že to nechám umýt v myčce
Asi se vybodnu na myčku a zkusím to s tou wapkou, to je dobrý tip. A až to budu někdy dávat do servisu, zkusím se nenápadně zeptat na stav spodku. Rád bych tomu dal co to potřebuje dostat, ale zase nemám peníze na vyhazování.
- poškodila se poškrábáním podvozku o sníh, letos to při parkování nebyla žádná sranda ani tady v Praze
- dodělám ji tím, že to nechám umýt v myčce
Asi se vybodnu na myčku a zkusím to s tou wapkou, to je dobrý tip. A až to budu někdy dávat do servisu, zkusím se nenápadně zeptat na stav spodku. Rád bych tomu dal co to potřebuje dostat, ale zase nemám peníze na vyhazování.
Astra H Caravan 1.7 CDTI r.v. 2006
jo, jestli si seš jistej,žes přidřel podvozek,tak si to nech prohlídnout
a jestli má nějakej kámoš nájezdy, tak neutrácej za servis,vizuální kontrolu zvládneš i sám, hm ?
a jestli má nějakej kámoš nájezdy, tak neutrácej za servis,vizuální kontrolu zvládneš i sám, hm ?
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
řešil bych to lokální opravou pouze na odřených místech bitumenem ve spreji třeba od motipu za 200kč, mají ho i v OBI
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zkontroloval bych to pro jistotu ale nemyslim si ze by snih to dokazal az tak dost odrit ze by dokazal ponicit antikorozni nater..
Opel Astra OPC
chlapy já jsem se s astrou vyválel, podvozek uštědřil odřeniny od betonu a po roce kontroly kdy jsem si vlezl pod auto jsem ani po žádném nástřiku nevyděl žádnou korozi. myslím si že plechařina vespod vozu má povrchovou ůpravu a to asi dost slušnou.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem koukal na podvozek a rezne to jako blazen a to i presto ze jsem ho nastrikal,jsem normalne nastvanej nechapu to..vzadu u prahu zevnitr i pod tim ochranym naterem z vyroby to bylo videt tak jsem to vyrejpal a mazec,docela cumim tohle bych necekal to jsem si myslel ze tyhle auta nereznou..
Opel Astra OPC