Má někdo s tímto zkušenosti?
http://pruziny.info/0,512,zafira-a,-b.html
Já si to objednal vzhledem k tomu, že tahám karavan (na TZ je to okolo 60-70kg +- 15kg dle délky výjezdu) a zavazadlový je často až po střech naplněn, nehledě na to, že na střeše jsou jízdní kola.
Takže "prdýlka" sedí dost nízko a novými pružinami bych si asi o moc nevylepšil zdvih zadní části vozu.
Až mi to Frydex namontuje (Chudák Kuba to ještě neví... ), tak Vám dám vědět, jak se to chová při standardním zatížení a pak při náloži.
Přídavné/zátěžové pružiny
Přídavné/zátěžové pružiny
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
- Reklama
Re: Přídavné/zátěžové pružiny
Tak Vás informuji, jak to vypadá se zátěžovými pružinami.
Frydex nainstaloval, díky. Zadek je při prázdném autě lehce zvednutý, asi o 3-4 cm. Auto jsem naložil na hory, na střeše velká rakev plná lyží, snowboardu, atd.
Při jízdě Ostrava - Domažlice bylo auto "tuhé", jako bych jel sám a ne plně naložen s rodinkou.
Ještě musím hodit na TZ karavan a pak uvidím plné využití. Za mě zatím dobrý a mohu jen doporučit.
Frydex nainstaloval, díky. Zadek je při prázdném autě lehce zvednutý, asi o 3-4 cm. Auto jsem naložil na hory, na střeše velká rakev plná lyží, snowboardu, atd.
Při jízdě Ostrava - Domažlice bylo auto "tuhé", jako bych jel sám a ne plně naložen s rodinkou.
Ještě musím hodit na TZ karavan a pak uvidím plné využití. Za mě zatím dobrý a mohu jen doporučit.
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
Zajímavé, jsem vůbec nevěděl, že něco takového existuje. Protikusy jsou kovové?
Já tedy zatím tahám jen občas vozík se sekačkou a to ještě 800 metrů, ale můžu tahat 1400 kg karavan a může se to hodit
Já tedy zatím tahám jen občas vozík se sekačkou a to ještě 800 metrů, ale můžu tahat 1400 kg karavan a může se to hodit
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Vsetci davaju auta dole a zafiraci hore
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
My co jezdíme v Oplích soupravách o hmotnosti 3580 kg papírově...
, tak se nám tyhle vychytávky hodí . Snižovat budu, až budou u nás silnice, do té doby....
SUV Zafira GTC
, tak se nám tyhle vychytávky hodí . Snižovat budu, až budou u nás silnice, do té doby....
SUV Zafira GTC