sportovní podvozek u GTC
Re: sportovní podvozek u GTC
No asi neodpovim přímo na tvou otázku, ale aspoň za mě teda: IDS systém, tedy CDC tlumiče mám a co jsem koukal, tak jeden skutečně stojí cca 8000 Kč. Ale vlastnost tohoto podvozku svým uzitkem pro mě převyšuje riziko investic nových tlumičů. Čili česky, podvozek je to fakt super, když to řezeš jako prase! Tlumiče jsem neměnil a nepůsobí na mě, že by se chystali doslouzit. A když by na výměnu někdy mělo dojít, jsem s tím smirenej. Každopádně GTC bych bez toho teda nechtěl V takovým autě má být dle mě poradnej motor a podvozek! Ostatní varianty se jen tváří sportovně (asi jako když si natahnes těsný tričko abys vypadal narvaněji) Ale jestli plánuješ nejakej slabouckej moturek, tak se bez IDS taky obejdes...
- Reklama
No mam v plane kupit benzinovu 1.6tku. Len ked tie tlmice odidu tak to je cena tretiny auta to vymenit. Tak by ma zaujmalo ci je aj niaka ina moznost ako dat potom 1320€ iba za material + robota. A verim ze ten podvozok je genialny ale z jazdenia nanhrane som uz vyrastol. A pravdu povediac povodne som mal v plane dieslovy caravan. Ale kedze ma frajerka opustila tak som sa odhodlal kupit co sa mi paci a nie co potrebujem A este ma napadla doppnujuca otazka. Kolko km v priemere CDC vydrzi? Dozije sa aspon 200 000?
Já mám jen 125tis a zatím v pohodě. Jako není problém tam pak dát obyčejnýa funkci deaktivovat. To ti udělá kdokoli od nás, co mají OP-COM.
Super, dik moc. Toto som potreboval pocut.
Nechal sem si dělat test CDC tlumičů při 108k km a měl sem stav předních a zadních 82-83%. Takže úplně bez obav
Z toho sa neda vyrast urcite nie s gtcHosak píše:A verim ze ten podvozok je genialny ale z jazdenia nanhrane som uz vyrastol.
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014