Čapy riadenia
Čapy riadenia
Čaute chcem sa spýtat čaká ma výmena čapov. Neviete mi niekto poradiť aké objednať hlavne čo sa týka rozmeru lebo v eshope odkial objednávam majú na moj typ motora rozne značky Febi, Trw ale každa ma inú dlzku. Napr 135,139,140. Najlepšie asi bude ked im napíšem a podla vinka mi to pozrú. Díky za rady.
Opel Astra H 1,7 CDTI 74 kW
r.v. 2005
r.v. 2005
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čapy riadenia
Napíš mne, pošli aj VIN číslo, spravím Ti cenovú ponuku na hocijaké diely a budeš si istý, že to, čo pošlem, bude sedieť.
Alebo na info@opel-shop.sk
Alebo na info@opel-shop.sk
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ahoj. Prosím o radu-Zafira B 1,8 2007-130000km. Mám vybitý levý čep řízení. Mám vyměnit i pravý? Nebude to dělat neplechu? Pravý čep se za určitý čas také vybije a budu dělat znovu geometrii? Dík za radu.
-
Niesom síce mechanik ale tieto veci sa vždy menia naraz keby si to menil postupne tak by si zas robil geometriu a to sú zbytočne prachy
Samozrejme obe strany naraz
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Děkuji za radu.