Pukanie pri lavom prednom kolese
Pukanie pri lavom prednom kolese
Prosim Vas, pomozte, budem vdacny za kazdu radu.
Puka to iba za jazdy (ked stojim na mieste a tocim volantom nepuka) niekde pri lavom prednom kolese, skoro vzdy ked zatocim doprava, po dlhsej jazde sa to ozve niekedy aj ked idem dolava, puka to skoro vzdy ked brzdim, mam nove tlmice, nove horne ulozenie tlmicov aj axialne loziska, nove stabilizacne tycky, skontrolovali celu prednu napravu - vsetko je pevne. Tyzden bolo v originalnom servise opli, predtym tyzden u znameho a problem stale trva.
Za tyzden s tym mam ist 3000 km na dovolenku.
Please help.
Puka to iba za jazdy (ked stojim na mieste a tocim volantom nepuka) niekde pri lavom prednom kolese, skoro vzdy ked zatocim doprava, po dlhsej jazde sa to ozve niekedy aj ked idem dolava, puka to skoro vzdy ked brzdim, mam nove tlmice, nove horne ulozenie tlmicov aj axialne loziska, nove stabilizacne tycky, skontrolovali celu prednu napravu - vsetko je pevne. Tyzden bolo v originalnom servise opli, predtym tyzden u znameho a problem stale trva.
Za tyzden s tym mam ist 3000 km na dovolenku.
Please help.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
- Reklama
Re: Pukanie pri lavom prednom kolese
Tyč stabilizátoru.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
myslím, že asi homokynetický klb odchádza
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Dakujem za tipy, chyba bola v znizenych pruzinach Eibach, ked su tam povodne nic nepuka.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
Ja mam tentyz problem, ale tlumice i pera tam mam originalni...takze muzou byt spatne ty?
Neni tu nekdo, kdo by vedel a kouknul se mi na to?
Diky moc!!
Neni tu nekdo, kdo by vedel a kouknul se mi na to?
Diky moc!!
- vojtavojta
To Te najdem podle ceho,podle DNA???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
vojtavojta píše:To Te najdem podle ceho,podle DNA???
)) ahoj... jj Praha... ale prijedu kamkoliv rozumne..
cate Pani, otazocka...
mam podobny problem.Pri jazde pocujem akoby "klepot".Zvuk ide z predu auta(od podvozku,kolies) neviem to blizsie upresnit a pocujem to iba pri 50Km/h a nizsie, najviac je to pocut ked idem 20Km/h.Zvuk je umerny rychlosty, prirovnal by som to k "rapkacu na bicykli" cim pomensie idem tym sa klepnutie spomaluje.Vytocenie kolesa nema na to vplyv ako spominate.Niekedy to pocut dost a niekedy skoro vobec.Pozeral som to aj vizualne nic nevidiet nic netrci,
BTW:problem zacal ked som pred tyzdnom menil capy riadenia moze to mat stym suvis?Po vymene boli prevazene vsetky kola a samozrejme geometria...
kazda rada dobra
Dakujem
mam podobny problem.Pri jazde pocujem akoby "klepot".Zvuk ide z predu auta(od podvozku,kolies) neviem to blizsie upresnit a pocujem to iba pri 50Km/h a nizsie, najviac je to pocut ked idem 20Km/h.Zvuk je umerny rychlosty, prirovnal by som to k "rapkacu na bicykli" cim pomensie idem tym sa klepnutie spomaluje.Vytocenie kolesa nema na to vplyv ako spominate.Niekedy to pocut dost a niekedy skoro vobec.Pozeral som to aj vizualne nic nevidiet nic netrci,
BTW:problem zacal ked som pred tyzdnom menil capy riadenia moze to mat stym suvis?Po vymene boli prevazene vsetky kola a samozrejme geometria...
kazda rada dobra
Dakujem
OPEL ASTRA H 1.4 16V
co bylo presne s se sport. pruzinami Eibach? mam ty iste a nic mi nastesti nepuka.. stari pruzin?maťo píše:Dakujem za tipy, chyba bola v znizenych pruzinach Eibach, ked su tam povodne nic nepuka.
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW