Honz@ - Astra Caravan 1.7 CDTi 2010
Honz@ - Astra Caravan 1.7 CDTi 2010
Už je na čase ji představit . Je to Astra H Caravan 1.7 CDTi (74 kW), r.v. 2010, barva modrá metal. Z21B (Ultrablau)...
Výbava je Enjoy - 4x airbag, ABS, centrál na DO, klimatizace, radio CD30, loketní opěrka, tempomat, el. okna + el. a vyhřívaná zrcátka, mlhovky, hagusy,...
Jediný moje úpravy jsou 17" ALU Dezent K (7,5Jx17 ET35) s pneu Continental ContiPremiumContact 2 (205/55/17 - můj rozměr ), na kola jsem obzvlášť pyšnej . Jen je škoda, že na fotkách to vypadá trochu jinak, než ve skutečnosti...
Budu si muset zvyknout tady, na Géčkovym foru jsem jako doma, tady to tolik neznám .
Jinak jsem z Prahy, nejčastěji se pohybuju na devítce, pokud mě někdo uvidíte, blikejte, mávejte - Háček si ještě tolik nevšímám . Na klubové nálepky čekám, tak uvidíme . K vidění jsem byl teď i na sraze, ale ještě "v jiné formě"...
A na závěr... Z auta mám neskutečnou radost, je to jedním slovem NÁDHERA . A s tím souvisí ještě jedna věc - poděkování. Obrovský dík patří hlavně Vojtovi, dále pak Dimimu a spoustě dalším lidem . Ještě jednou děkuju .
A dost keců, fotky jsou lepší .
Uploaded with ImageShack.us
Výbava je Enjoy - 4x airbag, ABS, centrál na DO, klimatizace, radio CD30, loketní opěrka, tempomat, el. okna + el. a vyhřívaná zrcátka, mlhovky, hagusy,...
Jediný moje úpravy jsou 17" ALU Dezent K (7,5Jx17 ET35) s pneu Continental ContiPremiumContact 2 (205/55/17 - můj rozměr ), na kola jsem obzvlášť pyšnej . Jen je škoda, že na fotkách to vypadá trochu jinak, než ve skutečnosti...
Budu si muset zvyknout tady, na Géčkovym foru jsem jako doma, tady to tolik neznám .
Jinak jsem z Prahy, nejčastěji se pohybuju na devítce, pokud mě někdo uvidíte, blikejte, mávejte - Háček si ještě tolik nevšímám . Na klubové nálepky čekám, tak uvidíme . K vidění jsem byl teď i na sraze, ale ještě "v jiné formě"...
A na závěr... Z auta mám neskutečnou radost, je to jedním slovem NÁDHERA . A s tím souvisí ještě jedna věc - poděkování. Obrovský dík patří hlavně Vojtovi, dále pak Dimimu a spoustě dalším lidem . Ještě jednou děkuju .
A dost keců, fotky jsou lepší .
Naposledy upravil(a) Honz@ dne 02 říj 2011, 23:24, celkem upraveno 1 x.
Prodáno... Co bude dál? Netuším...
- Reklama
Re: Honz@ - Astra Caravan 1.7 CDTi 2010
Vitaj je krasna, pekna farba, prajem vela stastnych kilometrov bez nehod a poruch
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Krasavec ....ať slouží a mnoho km bez poruch......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Děkujeme . Astra i já se červenáme .
Vitej. Proc jsi volil takovy neobvykly rozmer pneu? Nepromeruje uz tachometr?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Tušim, že už tady někdo řešil. Chtěl jsem užší pneu (proto 205), ale zachovat přibližně velikost kola.
Když se to srovná s 225/45, je to jen nepatrně větší.
Počítal jsem to, má ukazovat o 4% nižší rychlost, což je OK .
Když se to srovná s 225/45, je to jen nepatrně větší.
Počítal jsem to, má ukazovat o 4% nižší rychlost, což je OK .
No, pokud se to vezme dle obvodu pneu (ktery by mel byt zachovan), tak by tam melo spravne byt 205/50/17. Tech 205/55/17 je skoro o 5% vetsi obvod, takze auto jede rychleji pri zvolene rychlosti tacho, nez pri pouziti standardniho rozmeru pneu (na druhou stranu tacho pri normalni velikosti pneu ukazuje o neco vic, takze ted to bude cca nastejno s tacho).
Pokud nemas tento rozmer zapsany v TP, tak si davej pozor na pojistovaky. V pripade nehody prolezou cele auto a pokud neco nesedi (na rozmer pneu koukaji hned na zacatku) tak muzou nastat problemy.
Pokud nemas tento rozmer zapsany v TP, tak si davej pozor na pojistovaky. V pripade nehody prolezou cele auto a pokud neco nesedi (na rozmer pneu koukaji hned na zacatku) tak muzou nastat problemy.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Super barva i kola, konecne jsi pravoplatny astra h clen
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet